Skip to content
Sony XR-65A84K OLED-TV

SonyXR-65A84KOLED-TV

65” 4K OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, 4K Cognitive XR-processor, exclusieve finish van metaal en heel veel geavanceerde gamingfuncties.
stuk€ 2.399,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony XR-65A84K – 65” 4K OLED-TV met 4K Cognitive XR-processor, een schitterende beeldkwaliteit en exclusieve finish van metaal

De Sony XR-65A84K is een exclusieve 65 4K OLED-TV met de allerbeste, moderne TV-technologie. Het exclusieve Triluminos OLED-beeldpaneel in combinatie met de geavanceerde 4K Cognitive XR-processor geeft een schitterende beeldkwaliteit met mooie, rijke kleuren, soepele bewegingen en een perfecte zwartweergave. De slimme bijgeleverde voetjes kunnen in de breedte worden versteld zodat ze geschikt zijn voor brede en smalle TV-meubels, en je kunt het scherm ook hoger zetten zodat er een soundbar onder past.

In tegenstelling tot de exclusievere A95K-serie heeft het OLED-paneel van de XR-65A84K een lagere lichtsterkte en kleurenbereik. Maar je bespaart hierdoor wel een flinke smak geld en de beeldkwaliteit is nog steeds fenomenaal.

Slimme functies voor surround en voice-control

Het geïntegreerde luidsprekersysteem van de Sony XR-65A84K kan worden gebruikt als middenluidspreker, als hij rechtstreeks door je surroundreceiver wordt aangestuurd. Hierdoor kun je een eenvoudige en interieurvriendelijke surroundinstallatie creëren, met een geluidskwaliteit die iets minder is dan met een speciale middenluidspreker.

En met eARC kun je ongecomprimeerd surroundgeluid, inclusief Dolby Atmos, doorsturen via de aangesloten HDMI-kabel. Bijvoorbeeld naar een mooie home-cinema of een geschikte soundbar die de Atmos-informatie als een extra hoogtedimensie weergeeft. En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening (of een aparte smart-luidspreker). Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, is afhankelijk van de aanbieder.

Eindeloos veel entertainment met Google TV

De Sony XR-65X84K heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Dankzij de dubbele TV-tuners en USB-opnamefunctie kun je met deze gebruiksvriendelijke en uitgebreide Smart-TV zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

De Sony XR-65A84K is verkrijgbaar met een metalen finish (Titanium Black).

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Sony XR-65A84K OLED-TV

Highlights

 • XR Triluminos Pro 4K OLED-beeldpaneel
 • 4K Cognitive XR-processor / OLED XR Contrast Pro
 • Exclusieve finish van metaal
 • Grote lichtsterkte voor een OLED-TV
 • Veel geavanceerde gamingfuncties
Daniël Zodenkamp
Rotterdam
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniël Zodenkamp

 • XR Triluminos Pro 4K OLED-beeldpaneel
 • 4K Cognitive XR-processor / OLED XR Contrast Pro
 • Exclusieve finish van metaal
 • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio+’-audiosysteem
 • Grote lichtsterkte voor een OLED-TV
 • Veel geavanceerde gamingfuncties
 • Opnamefunctie met dubbele TV-tuners
 • Ondersteuning voor Dolby Vision
 • Metalen afstandsbediening met achtergrondverlichting

Technische specificaties

Beeldformaat 65"
Beeldfrequentie 100 Hz
Beeldprocessor 4K Cognitive Processor XR
Game modeJa
HDR Formaten Dolby Vision, HDR10, HLG
Resolutie4K Ultra HD
Schermtype OLED

Accessoires voor de Sony XR-65A84K

Aanbevolen producten