Skip to content
Sony XR-55A95K OLED-TV

SonyXR-55A95KOLED-TV

High-end 55” 4K QD-OLED-TV met fraaie beeldkwaliteit, 4K Cognitive XR-processor en een exclusieve finish van metaal. Een schitterende TV op topniveau!
stuk€ 2.999,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony XR-55A95K – high-end 55” UHD/4K QD-OLED-TV met 4K Cognitive XR-processor, een extreme beeldkwaliteit en exclusieve finish van metaal

De Sony 55A95K is een high-end 55” 4K OLED-TV die de nieuwe QD-OLED-technologie combineert met Sony’s verbazingwekkende 4K Cognitive XR-processor. QD-OLED komt er eigenlijk op neer dat je perfecte kleuren en maximale lichtsterkte tegelijkertijd krijgt, en dat is echt revolutionair voor een OLED-TV. In combinatie met de geavanceerde processor krijg je een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en een extreem hoge lichtsterkte, fantastische kleuren, haarscherpe contrasten en een perfecte zwartweergave.

Het schitterende ontwerp heeft een elegante metalen finish op het scherm, de tafelstandaard en afstandsbediening. De tafelstandaard presenteert de TV op twee manieren, afhankelijk van hoe je hem draait. In de ‘One Slate’ positie loopt het scherm door tot de onderkant, voor een strakke look. En als je het scherm zo dicht mogelijk tegen de achterwand wilt plaatsen, gebruik je gewoon de omgekeerde ‘Wall Fit’-positie. Een superslim detail.

Slimme functies voor surround en voice-control

Het geïntegreerde luidsprekersysteem van de Sony XR-55A95K kan worden gebruikt als middenluidspreker, als hij rechtstreeks door je surroundreceiver wordt aangestuurd. Hierdoor kun je een eenvoudige en interieurvriendelijke surroundinstallatie creëren, met een geluidskwaliteit die iets minder is dan met een speciale middenluidspreker.

En met eARC kun je ongecomprimeerd surroundgeluid, inclusief Dolby Atmos, doorsturen via de aangesloten HDMI-kabel. Bijvoorbeeld naar een mooie home-cinema of een geschikte soundbar die de Atmos-informatie als een extra hoogtedimensie weergeeft. Je kunt de TV aansturen via Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de stijlvolle metalen afstandsbediening met achtergrondverlichting. Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, is afhankelijk van de aanbieder.

Eindeloos veel entertainment met Google TV

De Sony XR-55X95K heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Dankzij de dubbele TV-tuners en USB-opnamefunctie kun je met deze gebruiksvriendelijke en uitgebreide Smart-TV zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

De Sony XR-55A95K is verkrijgbaar met een metalen finish (Titanium Black). Inclusief afstandsbediening met achtergrondverlichting en metalen finish.

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Meer afbeeldingen van de Sony XR-55A95K

Sony XR-55A95K OLED-TV

Highlights

 • Ultraslank XR Triluminos Max 4K QD-OLED-beeldpaneel
 • 4K Cognitive XR-processor / OLED XR Contrast Pro
 • Exclusieve finish van metaal, ook op de afstandsbediening met achtergrondverlichting
 • Erg grote lichtsterkte voor een OLED-TV
 • Veel geavanceerde gamingfuncties
Hans Gossling
Hilversum
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Hans Gossling

 • Ultraslank XR Triluminos Max 4K QD-OLED-beeldpaneel
 • 4K Cognitive XR-processor / OLED XR Contrast Pro
 • Exclusieve finish van metaal, ook op de afstandsbediening met achtergrondverlichting
 • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio+’-audiosysteem
 • Erg grote lichtsterkte voor een OLED-TV
 • Veel geavanceerde gamingfuncties
 • Opnamefunctie met dubbele TV-tuners
 • Geïntegreerde microfoon voor voice-control (Google Assistant)
 • Ondersteunt Dolby Vision

Technische specificaties

Beeldformaat 55"
Beeldfrequentie 100 Hz
Beeldprocessor 4K Cognitive Processor XR
Full / edge backlightDirect-lit
Game modeJa
HDR Formaten Dolby Vision, HDR10, HLG
Resolutie4K Ultra HD
Schermtype OLED

Recensies


5.0
1 recensie
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Anders
Denemarken
7/14/2022

volledige blast op lichten en kleuren, automatische helderheid, google TV UI / OS is goed en mooie kleine robuuste afstandsbediening.. enigszins dik ontwerp en iets zwaarder dan oudere LG OLED

Anders
Denemarken

Accessoires voor de Sony XR-55A95K

Aanbevolen producten