Skip to content
Sony KE-48A9 OLED-TV

SonyKE-48A9OLED-TV

High-end 4K OLED-TV met ongeëvenaarde beeldkwaliteit, prachtig ontwerp en uniek geïntegreerd audiosysteem. De toekomst begint nu!
stuk(s)€ 1.449,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KE-48A9 – 48” 4K OLED-TV met exclusief ontwerp, schitterende beeldkwaliteit en uniek luidsprekersysteem

De KE-48A9 is een high-end 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft Sony een van de beste OLED-beeldpanelen van LG gecombineerd met zijn eigen 4K X1 Ultimate-beeldprocessor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor een onovertroffen beeldkwaliteit.

Je krijgt er een nieuwe, extra mooie afstandsbediening bij. En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon van de afstandsbediening. De functie werkt al, maar Google moet hem nog wel even in Nederland activeren.

Daarnaast heeft deze TV een uniek en superexclusief ontwerp, waardoor het lijkt alsof hij boven je TV-meubel zweeft. En in een slanke balk achter het beeldscherm zit het revolutionaire ‘Acoustic Surface Audio+’-systeem met twee ‘actuatoren’ die je beeldscherm omtoveren tot een grote luidspreker – in stereo! De laagste frequenties worden weergegeven door twee extra basluidsprekers.

Exclusieve en geavanceerde beeldbewerking

De KE-48A9 ondersteunt de HDR-standaard, waardoor je echt het maximale kunt halen uit de digitale technologie van nu en straks. De geavanceerde 4K X1 Ultimate-processor van Sony zorgt ervoor dat ook niet-UHD-beelden (HDTV, blu-ray enzovoort) geüpscaled en optimaal bewerkt worden, zodat de scherpte, details en kleuren worden weergegeven met een prachtige kwaliteit.

Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

LET OP: het speciale, geïntegreerde ‘Acoustic Surface’-luidsprekersysteem is redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films. 

Meer afbeeldingen van de Sony KE-48A9

Sony KE-48A9 OLED-TV

Highlights

  • Triluminos OLED-scherm met 4K X1 Ultimate-beeldbewerking
  • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio+’-audiosysteem
  • Afstandsbediening met geïntegreerde microfoon voor voice-control (Google Assistant)
  • 4K/UHD-resolutie met HDR en X-Tended Dynamic Range PRO
  • USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner

Technische specificaties

Schermformaat48
StembedieningGeïntegreerd
StreamingdienstenSpotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Netflix, HBO, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Film1, Ziggo Movies & Series XL, Pathe thuis
TechnologieënAlexa, Android TV, Dolby Atmos, Google Assistant
KleurZwart

Accessoires voor de Sony KE-48A9

Aanbevolen producten