Skip to content
Sonos One SL Draadloze luidspreker

SonosOne SLDraadloze luidspreker

Slimme en compacte luidspreker voor draadloze muziek in kleinere kamers, bijv. de badkamer of kinderkamer. Een goed begin van je eigen Sonos-systeem.
Zwart
stuk€ 185,00
Niet in voorraad. Verwacht: woensdag 7 december 2022
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos One SL – supercompacte draadloze luidspreker met multiroom

De compacte en stijlvolle Sonos One SL is ideaal voor kleinere kamers waar een klein formaat en handige afstandsbediening belangrijker zijn dan echte hifi-kwaliteit. Dit is een goed begin van je eigen Sonos-systeem. De Sonos One (Gen 2) werkt namelijk perfect samen met de andere elementen van je Sonos -systeem, zodat je in een handomdraai kunt genieten van streaming in je hele huis.

Met de slimme touchbediening op de bovenkant kun je het volume regelen, vegen om een nummer over te slaan, de muziek te pauzeren enz. En je krijgt natuurlijk ook alle mogelijkheden van Sonos, zoals volledige app-bediening, Apple AirPlay 2 en heel veel streamingservices zoals Spotify, TIDAL, Apple Music enz.

De Sonos One SL is geschikt voor vochtige kamers, zodat je hem probleemloos in de badkamer kunt zetten (maar je kunt hem niet mee in bad of onder de douche nemen). Of je hangt hem aan de muur met een speciaal ontworpen ophangsysteem (apart verkrijgbaar).

Heb je voice-control nodig – of stereo en surround?

Afgezien van de microfoon voor voice-control en de wat lagere prijs is de One SL identiek aan de populaire Sonos One (Gen2). Als je dus geen voice-control nodig hebt, kun je heel wat geld besparen. De Sonos One SL is ideaal voor situaties waar je geen voice-control in de luidspreker zelf nodig hebt.

Je kunt de Sonos One SL bijvoorbeeld koppelen met een Sonos One (Gen 2) voor een stereo-opstelling. Het is dan namelijk niet nodig dat beide luidsprekers een microfoon hebben. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon twee Sonos One SL’s gebruiken, voor een stereosysteem of als draadloze achterluidsprekers van je Sonos-home-cinema.

Hou jezelf niet voor de gek – voor echt goed geluid heb je twee luidsprekers nodig

Vraag je je wel eens af waarom we bij HiFi Klubben maar blijven hameren op stereo en twee luidsprekers, terwijl je toch een heel eind komt met slechts één luidspreker. Kom dan maar eens naar een van onze winkels om te luisteren naar je favoriete muziek op een draadloze luidspreker. Daarna sluiten we nog een luidspreker aan, zodat je alles in stereo hoort – met alle details, dynamiek en een echt 3D-geluidsbeeld.

Als je dan nog steeds niet vindt dat een extra luidspreker het geld waard is, dan mag je ons voortaan een stelletje geluidsgestoorde audionerds noemen. En we houden de deur graag voor je open, terwijl jij naar buiten loopt met je nieuwe, draadloze luidspreker. We weten namelijk zeker dat je snel weer terug komt om er nog één te kopen.

De Sonos One SL is verkrijgbaar in zwart of wit.

Testen van de Sonos One SL

Meer afbeeldingen van de Sonos One SL

Sonos One SL Draadloze luidspreker

Highlights

 • Compact en elegant ontwerp
 • Kies tussen volledige app-bediening of eenvoudige touchbediening
 • Werkt perfect samen met de andere Sonos-luidsprekers in je huis
 • Je kunt er twee combineren tot een draadloos stereosysteem of gebruiken als achterluidsprekers van een surroundsysteem
 • Kan in vochtige kamers staan
Ivo Stut
Haarlem
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Ivo Stut

 • Compact en elegant ontwerp
 • Eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden
 • Je kunt twee One SL’s combineren voor echt L/R-stereogeluid, eventueel in combinatie met een Sonos-subwoofer
 • Bovenkant met touchbediening (play/pauze/volume enz.)
 • Trueplay-ruimtecorrectie (via Apple iOS)
 • Kan in vochtige kamers staan
 • Je kunt twee One SL’s combineren als draadloze achterluidsprekers in een surroundsysteem, samen met een Sonos-soundbar (en eventueel een subwoofer van Sonos)
 • Volledig draadloze integratie met Sonos-systeem, incl. internetradio en streamingservices (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster enz.)*
 • Draadloze afstandsbediening via smartphone/tablet (Apple iOS/Android) of PC/Mac
 • Apple AirPlay 2
 • Voice-control via aparte smart-luidspreker of telefoon (Google Assistant / Amazon Alexa)

Technische specificaties

Tweeter Amount1
Woofer Amount1

Recensies


4.8
10 recensies
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0
Marco
Duitsland
9/2/2022

Aanbevolen

NIKOLAJ
Denemarken
10/28/2022
NIKOLAJ
Denemarken
10/28/2022
Per
Denemarken
8/12/2022

Het was luidspreker nr. 5 en 6 van dit soort, dus de hoge standaard en functionaliteit zijn al bekend.

Yuri
Nederland
11/5/2022

Na 16 jaar een 'normale' 5.1 set gehad te hebben, was het nu aan mijn vrouw om eisen te stellen: Geen zichtbare draden en zo min mogelijk speakers in het zicht. Na een luistertest van twee systemen was het duidelijk dat het heldere (Atmos) geluid van de Arc, Sub en One SL speakers voldeden aan deze voorwaarden zonder teveel in te boeten aan filmkijkervaring. De Sub heeft een handig formaat zodat deze tussen de muur en de bank kan staan. De One SL speakers vallen niet op vanwege de kleur en het formaat. Alles is met een iphone goed af te stellen. We zijn er zeer tevreden mee en hopen hiermee vooruit te kunnen totdat een kinderkamer omgetoverd kan worden tot muziek- en filmkamer.

Accessoires voor de Sonos One SL

Sonos Shelf Muurbeugel voor Sonos
Sonos Shelf
Muurbeugel voor Sonos
€ 61,95 / stuk

Aanbevolen producten

Sonos Amp Muzieksysteem met streaming
Muzieksysteem met streaming
€ 699,00 / stuk
Sonos Five Draadloze luidspreker
Sonos Five
Draadloze luidspreker
€ 517,00 / stuk