Skip to content
Samsung QE65Q95T QLED-TV

SamsungQE65Q95TQLED-TV

65” 4K/UHD QLED-topmodel met Full Backlight, Ambient Mode, exclusief ontwerp van metaal en maar één kabel! Dit moet je zien!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE65Q95T – 65” 4K/UHD QLED-topmodel met exclusief ontwerp van metaal, Full Backlight, Ultimate UHD Dimming, voice-control, AirPlay 2 en One-Connect voor slechts één kabel naar de TV

De QE65Q95T is een 65” 4K QLED-topmodel met exclusief Full Backlight-beeldpaneel en Ultimate UHD Dimming voor een schitterende beeldkwaliteit, of je nu naar de TV, Netflix of een film of concert op blu-ray kijkt.

Dit topmodel heeft ook een Samsung One-Connect met alle aansluitingen, zodat je maar één kabel naar de TV hoeft te trekken. Het Ultra Black-scherm met anti-schittering is verbazingwekkend effectief. En met het geniale ‘No Gap’-ophangsysteem (apart verkrijgbaar) kun je deze TV direct tegen de muur hangen, net als een schilderij. Al deze details maken deze fantastische TV de spreekwoordelijke kroon op je interieur.

Beter geluid met eARC

En als extra feature is de QE65Q95T dit jaar voorzien van eARC, zodat je ongecomprimeerd surroundgeluid, incl. Dolby Atmos, via de aangesloten HDMI-kabel kunt doorsturen naar een bijpassende soundbar. En je kunt alles bedienen met je stem dankzij de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening (Google Assistant / Amazon Alexa).

De QE65Q95T is verkrijgbaar met een zwarte finish van metaal (Carbon Silver). Inclusief Bluetooth-gebaseerde Smart Control van metaal. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Let op: de geïntegreerde stereoluidsprekers zijn vanwege het ultraplatte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties, zoals nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de uitstekende beeldkwaliteit.

Meer afbeeldingen van de Samsung QE65Q95T

Samsung QE65Q95T QLED-TV

Highlights

  • Full Backlight 4K/UHD QLED met Ultimate UHD Dimming
  • Exclusief schermontwerp en Smart Control van metaal
  • Aparte One-Connect voor slechts één kabel naar de TV, inclusief voeding
  • Kan zeer dicht tegen de muur worden gehangen dankzij speciaal ‘No Gap’-ophangsysteem
  • Voice-control via geïntegreerde microfoon (Google Assistant, Amazon Alexa)

Technische specificaties

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Accessoires voor de Samsung QE65Q95T

Aanbevolen producten