Skip to content
Pro-Ject
Draaitafel

Pro-Ject Debut PRO

€ 749,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Exclusieve en bekroonde hifi-platenspeler met geavanceerde technische oplossingen tot in de details. Speelklaar geleverd, met Ortofon MM-element.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Pro-Ject Debut PRO – elegante en geavanceerde EISA-bekroonde hifi-platenspeler met topkwaliteit in de kleinste details

 • Speelklaar met voorgemonteerd Ortofon Pick it PRO MM-element
 • 8,6”-toonarm van koolstofvezel en aluminium (sandwichconstructie)
 • Elektronische omschakeling tussen 33/45 RPM
 • Exclusieve finish van 8 lagen lak
 • Inclusief stofkap

De Debut PRO is een exclusieve en elegante platenspeler met een schitterend geluid en geavanceerde technische oplossingen tot in de kleinste details. Dit is absolute topkwaliteit en de beste manier om echt alles uit je vinyl te halen.

Pro-Ject heeft zijn uiterste best gedaan om een schitterende platenspeler te maken voor een betaalbare prijs – en dat is ze meer dan gelukt! De Debut PRO won namelijk de felbegeerde EISA-award voor ‘Best Value Turntable 2021-2022’ – en dan kunnen we lang of kort praten, maar het betekent gewoon dat je topkwaliteit krijgt voor elke euro!

Mooi en elegant ontwerp

Met zijn mooie en stijlvolle ontwerp is de Debut PRO echt een aanvulling op je interieur, zonder dat hij te dominant aanwezig is. Als je gaat voor goed vinylgeluid en tegelijk vindt dat het er ook een beetje uit mag zien, dan is de Debut PRO een uitstekende keuze.

De plint is gelakt met acht lagen voor een extra mooie en diepe finish. De Debut PRO is bovendien erg gebruiksvriendelijk. In tegenstelling tot veel andere high-end platenspelers heeft hij namelijk een functie die automatisch omschakelt tussen 33/45 RPM – je hoeft de aandrijfsnaar dus niet aan te raken.

Speelklaar en flexibel

De Pro-Ject Debut PRO wordt speelklaar geleverd met een exclusief Ortofon Pick it PRO MM-element dat het legendarische merk Ortofon speciaal voor Pro-Ject heeft ontwikkeld. En als de naald versleten is, dan koop je gewoon een nieuwe: heel goedkoop, erg simpel! En zo kun je ook upgraden naar een nog beter model! Dankzij de eindeloze instelmogelijkheden kun je de Debut PRO exact afstellen op de meeste elementen. De bijgeleverde RCA-signaalkabel is van zeer hoge kwaliteit, maar je als je wilt, kun je hem natuurlijk vervangen door een nog betere.

De Debut PRO is beschikbaar met een gelakte finish of echt walnootfineer. Inclusief stofkap, Ortofon Pick it Pro MM-element, 7”-single-adapter, viltmat, ronde riem voor 78 RMP en RCA-signaalkabel.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je platenspeler. HiFi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject die niet op onze website staan. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel voor meer informatie.

Trillingen niet toegestaan

De plint van de Debut PRO is gemaakt van zwaar en trillingsdempend MDF, een stabiele basis voor alle andere componenten. De ultrastille motor is losgekoppeld van het chassis door middel van een TPE-buffer. De snelheid wordt elektronisch geregeld door de geïntegreerde DC/AC-generator die de motor voorziet van een ongekend zuivere en stabiele stroomtoevoer.

Het solide draaiplateau van aluminium is gedempt met TPE, wat helpt om trillingen en resonanties te elimineren. De stevige voetjes van aluminium voorkomen trillingen van onderaf en zijn in hoogte verstelbaar, zodat je de Debut PRO heel eenvoudig helemaal waterpas kunt zetten.

De toonarm heeft een exclusieve en trillingsvrije sandwich-constructie van koolstofvezel en aluminium, en de toonarmbuis en behuizing van het element bestaan uit één geheel. De koolstofvezel zorgt voor stevigheid, terwijl de aluminium buis aan de binnenkant voor de demping zorgt. De basis is gemaakt van aluminium voor maximale stabiliteit en je kunt de azimuth en aftasthoek instellen, zodat de naald perfect in de groef valt.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Speelklaar met voorgemonteerd Ortofon Pick it PRO MM-element
 • Exclusieve finish van 8 lagen lak
 • Trillingsvrij draaiplateau van TPE-gedempt aluminium
 • 8,6”-toonarm van koolstofvezel en aluminium (sandwichconstructie)
 • Elektronische omschakeling tussen 33/45 RPM
 • Verstelbare aluminium voetjes
 • Inclusief stofkap en hoogwaardige RCA-kabel
 • Nieuwe naald voor bijgeleverd element apart verkrijgbaar
 • Handgemaakt in Europa

Tegens

 • Geen gebalanceerde constructie
 • De behuizing van het element kan niet worden vervangen
 • Geen aandrijving in aparte behuizing
 • RIAA-/phono-voorversterker apart verkrijgbaar

Video's over de Pro-Ject Debut PRO

Accessoires voor de Pro-Ject Debut PRO

Technische specificaties

AutomatischNee
Snelheid33, 45, 78
Type elementMoving Magnet
ElementOrtofon Pick it PRO
RIAA-/phono-voorversterkerNee
Effectieve lengte toonarm8,6"
Effectieve massa toonarm10 g

Aanbevolen producten