Skip to content
Pro-Ject
Draaitafel

Pro-Ject Debut E Carbon Phono

€ 499,00stuk
Zwart
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 25 augustus 2024
Echte hifi-platenspeler met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker voor eenvoudige aansluiting op elk systeem. Speelklaar met Ortofon 2M Red-element.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Pro-Ject Debut E Carbon Phono – een echte hifi-platenspeler met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, een exclusieve toonarm van koolstofvezel en eenvoudige bediening

 • Geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker
 • Exclusieve toonarm van koolstofvezel
 • Elektronische omschakeling tussen 33/45 RPM
 • Speelklaar met stofkap en Ortofon 2M Red-element
 • Geproduceerd in Europa

De Pro-Ject Debut E Carbon Phono is een stijlvolle en solide hifi-draaitafel die je vinylcollectie helemaal tot haar recht laat komen. De Debut E Carbon Phono is speciaal voorzien van een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker die Pro-Ject speciaal voor HiFi Klubben heeft ontwikkeld.

Dankzij de geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker kun je deze platenspeler direct aansluiten op alle installaties, ook als ze geen speciale platenspeleringang hebben. De RIAA/phono-voorversterker kan worden losgekoppeld als je later een systeem krijgt met een hoogwaardige platenspeleraansluiting.

Betrouwbare en bewezen techniek

De techniek van de Debut E Carbon Phono is eenvoudig en beproefd, en alle componenten zijn van de allerbeste kwaliteit. Dat geldt zeker voor de exclusieve toonarm van koolstofvezel, vrij uniek in deze prijsklasse.

Bij de Debut E Carbon Phono gaat je geld vooral naar goed geluid. Dus als je op zoek bent naar draadloze functies, USB, automatisering en dergelijke, dan kun je beter kijken naar een ander model. De eenvoudige constructie zorgt er echter wel voor dat de platenspeler lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt – en hij is ook nog eens heel betaalbaar.

Speelklaar geleverd

De platenspeler wordt geleverd met een Ortofon 2M Red MM-element dat in de fabriek speelklaar is gemaakt. En als de naald versleten is, dan koop je gewoon een nieuw element: heel goedkoop, erg simpel! Je kunt de 2M Red ook upgraden met een exclusiever Ortofon-element, zoals de 2M Blue.*

De Debut E Carbon Phono is verkrijgbaar met een finish van lak of echt houtfineer. Inclusief stofkap en Ortofon 2M Red-element.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je platenspeler. HiFi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject die niet op onze website staan. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel voor meer informatie.

Geavanceerde techniek en mooie finish

De Debut E Carbon Phono is een echte hifi-platenspeler met serieuze technische oplossingen. De behuizing van het element en de toonarm vormen één geheel dat gemaakt is van koolstofvezel, een bijzonder stijf, sterk en resonantiedempend materiaal dat je eigenlijk alleen in de hogere prijsklassen tegenkomt. De motor is losgekoppeld van het chassis, zodat je geen last hebt van trillingen. En dan is er ook nog de afwerking van lak of echt houtfineer.

Bescherm het gevoelige muzieksignaal

Je kunt hem aansluiten op je versterker via de vergulde phonocontacten met aardeschroef, zodat je de goede, bijgeleverde signaalkabel kunt vervangen door een nog beter model. Omdat het geluidssignaal van een element erg zwak is, is het ook heel gevoelig voor ruis en storingen. Het is daarom belangrijk om het goed te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld met een goede kabel die speciaal hiervoor is ontworpen, zoals een kabel van AudioQuest.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Exclusieve afwerking van lak of echt houtfineer
 • Geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker
 • Speelklaar met Ortofon 2M Red-element
 • 8,6”-toonarm van koolstofvezel uit één stuk
 • Zwaar draaiplateau van staal (1,7 kg)
 • Elektronische omschakeling tussen 33/45 RPM
 • 78-toeren afspelen met speciaal element*
 • Inclusief stofkap
 • Nieuwe naald voor bijgeleverd element apart verkrijgbaar
 • Geproduceerd in Europa

Tegens

 • Stopt/start niet automatisch
 • Elementbehuizing kan niet worden vervangen (bijv. voor 78 toeren)
 • Sommige andere modellen hebben meer mogelijkheden m.b.t. afstelling en elementkeuze

Accessoires voor de Pro-Ject Debut E Carbon Phono

Technische specificaties

AutomatischNee
DriverSnaaraandrijving
Snelheid33, 45, 78
Type elementMoving Magnet
ElementOrtofon 2M Red
RIAA-/phono-voorversterkerJa
Effectieve lengte toonarm8,6"
Gewicht draaiplateau (kg)1,7 kg
Stofkap inbegrepenJa

Recensies


5.0
5 recensies
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Aanbevolen producten