Skip to content
Pro-Ject
Draaitafel

Pro-Ject Debut Carbon EVO

€ 519,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Verwen je ogen, oren en vinyl met mooie kleuren, serieuze hifi-oplossingen en exclusieve koolstofvezel-toonarm. Speelklaar met Ortofon 2M Red-element.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Pro-Ject Debut Carbon EVO – serieuze hifi-draaitafel met geavanceerde technologie, een exclusieve toonarm van koolstofvezel, eenvoudige bediening en mooie kleuren

 • Zwaar en resonantievrij draaiplateau van staal
 • Exclusieve toonarm van koolstofvezel
 • Elektronische schakelaar voor 33/45 RPM
 • Inclusief stofkap en Ortofon 2M Red-element
 • Verschillende mooie kleuren

De Pro-Ject Debut Carbon EVO is een stijlvolle en solide hifi-draaitafel die je vinylcollectie helemaal tot haar recht laat komen. De Debut-draaitafels zijn ontzettend populair, met bijna een miljoen verkochte exemplaren in de afgelopen twintig jaar.

De Pro-Ject Debut Carbon EVO is een belangrijke stap vooruit en zorgt voor nog meer luisterplezier dan zijn voorgangers. Hij heeft een zwaarder draaiplateau van TPE-gedempt staal, een nieuwe en nog betere motorophanging, in hoogte verstelbare voetjes van metaal, een elektronische snelheidsschakelaar en een heleboel schitterende, nieuwe kleuren in satijnmatte lak.

Goed geluid voor ieder budget

De techniek is eenvoudig en beproefd, en alle componenten zijn van de allerbeste kwaliteit. Dat geldt zeker voor de exclusieve toonarm van koolstofvezel, vrij uniek in deze prijsklasse. En de mooie kleuropties zorgen ervoor dat je ogen ook niets tekort komen.

Bij de Debut Carbon EVO gaat je geld in eerste instantie naar de geluidskwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, Bluetooth, USB, automatisering en dergelijke, dan kun je beter kijken naar de andere modellen van Pro-Ject. De eenvoudige constructie zorgt er echter wel voor dat de draaitafel lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt – en hij is ook nog eens heel betaalbaar.

Speelklaar geleverd

De draaitafel wordt geleverd met een Ortofon 2M Red MM-element dat in de fabriek speelklaar is gemaakt. En als de naald versleten is, dan koop je gewoon een nieuw element: heel goedkoop, erg simpel! Je kunt de 2M Red ook upgraden met een exclusiever Ortofon-element, zoals de 2M Blue.*

De Debut Carbon EVO is verkrijgbaar met een finish van satijnmatte of hoogglanslak, of echt notenhoutfineer. Inclusief stofkap en Ortofon 2M Red-element.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je draaitafel. HiFi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject die niet op onze website staan. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel voor meer informatie.

Geavanceerde techniek en mooie finish

De Debut Carbon EVO is een echte kwaliteitsdraaitafel met serieuze technische oplossingen. De behuizing van het element en de toonarm vormen één geheel dat gemaakt is van koolstofvezel, een bijzonder stijf, sterk en resonantiedempend materiaal dat je eigenlijk alleen in de hogere prijsklassen tegenkomt. De mooie, nieuwe voetjes van metaal (drie in plaats van vier) zorgen ervoor dat alles nog beter klinkt. En ze zijn in hoogte verstelbaar, zodat je de draaitafel heel snel en gemakkelijk perfect recht kunt zetten.

Het nieuwe, zware draaiplateau van staal is gedempt met TPE. De nieuwe motorophanging is geïsoleerd van de plint en ook gedempt met TPE, zodat je geen last meer hebt van trillingen. En dan is er nog de finish – een hele regenboog aan kleuropties, allemaal met de hand aangebracht in acht verschillende laklagen. De vijf satijnmatte versies zijn gloednieuw en geven de klassieke Carbon-look een leuke en exclusieve twist. Of je kiest voor een finish van echt notenhoutfineer.

Bescherm het gevoelige muzieksignaal

Je kunt hem aansluiten op je versterker via de vergulde phonocontacten met aardeschroef, zodat je de bijgeleverde signaalkabel kunt vervangen door een beter model. Omdat het geluidssignaal van een element erg zwak is, is het ook heel gevoelig voor ruis en storingen. Het is daarom belangrijk om het goed te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld met een goede kabel die speciaal hiervoor is ontworpen, zoals een kabel van AudioQuest.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Exclusieve finish van hoogglanslak, satijnmatte lak of echt houtfineer
 • Zwaar en trillingsvrij draaiplateau van TPE-gedempt staal
 • Speelklaar met Ortofon 2M Red-element
 • 8,6”-toonarm van koolstofvezel uit één stuk
 • Superstabiele en trillingsvrije DC-voeding
 • Elektronische omschakeling tussen 33/45 RPM
 • 78-toeren afspelen met bijgeleverde riem en speciaal element*
 • Inclusief stofkap
 • Nieuwe naald voor bijgeleverd element apart verkrijgbaar
 • Handgemaakt in Europa
 • Verschillende mooie kleuren

Tegens

 • Geen geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker
 • Stopt/start niet automatisch
 • Elementbehuizing kan niet worden vervangen (bijv. voor 78 toeren)
 • Sommige andere modellen hebben meer mogelijkheden m.b.t. afstelling en elementkeuze

Accessoires voor de Pro-Ject Debut Carbon EVO

Technische specificaties

AutomatischNee
DriverSnaaraandrijving
Snelheid33, 45, 78
Type elementMoving Magnet
ElementOrtofon 2M Red
RIAA-/phono-voorversterkerNee
Effectieve lengte toonarm8,6"
Effectieve massa toonarm6 g
Gewicht draaiplateau (kg)1,7 kg
Stofkap inbegrepenJa

Aanbevolen producten