Skip to content
Installation system

Bluesound POWERNODE N330 + PHANTOM K-60 + Backbox

€ 1.995,00set
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 2 juni 2024
  -
De PHANTOM K-60 is een geavanceerde 6,5”-plafondluidspreker. Hiermee krijg je heel goed geluid, zonder zichtbare luidsprekers in je woonkamer. Ideaal voor in de keuken/woonkamer en overal waar je graag goede achtergrondmuziek wilt hebben.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Powernode N330 + PHANTOM K60 + BackCAN K60 - Een 6,5” tweeweg-plafondluidspreker met geavanceerde technische oplossingen, voor goed achtergrondgeluid in de hele kamer.

 • Veel geïntegreerde streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio enz.)
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke remote-app voor smartphone/tablet en PC/Mac
 • Touchpanel van glas aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening (play/pause/volume enz.)
 • Draaibare tweeter en EQ
 • Speciale backbox voor DALI PHANTOM K-60

DALI PHANTOM K-60:

De PHANTOM K-60 is een 6,5” tweeweg-plafondluidspreker met geavanceerde technische oplossingen, voor goed achtergrondgeluid in de hele kamer. Een goede keuze voor in de keuken/woonkamer en overal waar je vaak bent en graag extra goed geluid wilt hebben. Je kunt hem ook prima gebruiken als zij-/achterluidspreker van een goede home-cinema.

De PHANTOM K-serie is de eerste serie met ronde luidsprekers met DALI’s unieke voorgrillpatroon. Dit geavanceerde patroon zorgt ervoor dat je luidsprekers veel beter opgaan in hun omgeving, zodat ze bijvoorbeeld wit lijken in plaats van grijs. En er zijn speciale back-cans verkrijgbaar, waarmee je de K-serie achteraf in het plafond kunt plaatsen. Ze passen namelijk heel elegant door de montageopening.

Geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen

De PHANTOM K-60 heeft een indrukwekkend helder, vol en dynamisch geluid en klinkt beter dan de meer betaalbare PHANTOM E-serie. Dat komt o.a. door de bas-/middenspeaker met DALI’s iconische houtvezelmembraan, maar ook door de uitstekende softdome-tweeter en een geavanceerd magneetsysteem. Schitterende details die je ook ziet in de traditionele vloerluidsprekers van DALI.

Hier vind je de technische tekeningen

Bluesound POWERNODE (N330):

De Bluesound POWERNODE is een schitterende streaminginstallatie die alles heeft wat je nodig hebt voor geluid, zonder dat je woonkamer vol met apparaten staat. In vergelijking met vorige versies heeft hij een veel beter geluid en meer vermogen dankzij de supersnelle Quad-Core-processor en de nieuwe 32-bit D/A-converter. Dit is dus eigenlijk de ultieme compacte streaminginstallatie.

DALI PHANTOM K-60 BACK CAN:

De PHANTOM K-60 BACK CAN is een speciale backbox voor DALI PHANTOM K-60. Je installeert hem gewoon via de montageopening – ideaal voor bestaande plafonds.

Deze speciale ‘back-can’ wordt luchtdicht op de achterkant van de speaker zelf geïnstalleerd, voordat je hem in het gat in je plafond plaatst. En hoewel deze back-can een beperkt volume heeft, waardoor de allerlaagste basfrequenties wat minder zijn, is het een heel bruikbare oplossing voor een 100% luchtdichte installatie. Als je later toch wat meer bas wilt hebben, kun je dit heel eenvoudig oplossen met een draadloze subwoofer.

Deze set bevat

De streaminginstallatie die alles kan – en beter dan de rest! Echt hifi-geluid en schitterende oplossingen voor muziek en TV.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 899,00
Een plafondluidspreker voor wie muziek met goed geluid wil. Slimme technische oplossingen, goed geluid en heel gebruiksvriendelijk.
Aantal / 2 stuk
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 2 juni 2024 Niet in voorraad. Verwacht: zondag 2 juni 2024
Prijs€ 898,00
Speciale backbox voor DALI PHANTOM K-60, die je installeert via de montageopening. Ideaal voor montage in bestaande plafonds.
Aantal / 2 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 198,00

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Draaibare tweeter en EQ
 • Gemakkelijk aan te sturen door een versterker
 • Ideaal voor plafondmontage
 • Aansluiting voor subwoofer (draadloos en via kabel)
 • Speciale backbox voor DALI PHANTOM K-60
 • Schitterend geluid voor muziek

Tegens

 • Geen geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker voor draaitafel
 • Sommige fullsize installaties hebben nog meer aansluitingen en vermogen

Accessoires voor de Bluesound POWERNODE N330 + PHANTOM K-60 + Backbox

Aanbevolen producten