Skip to content
NAD
MDC-module

NAD VM300 4K/UHD Video

€ 659,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Met de VM300 kun je een NAD AV-receiver upgraden met UltraHD/4K-video via HDMI. En je krijgt toegang tot multiroomstreaming met Bluesound.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD VM300 – 4K/UHD-video MDC-module voor NAD AV-receivers of AV-processors

 • Ondersteunt HDMI 2.0 met 4K/UHD-standaard
 • 5 HDMI-ingangen
 • Geschikt voor Bluesound/Wi-Fi via BluOS Upgrade Kit (apart verkrijgbaar)
 • Ethernet-aansluiting voor optimale streaming van 24-bit geluid (in combinatie met BluOS Upgrade Kit)
NAD VM300 – 4K/UHD-video MDC-module voor NAD AV-receivers of AV-processors De VM300 is een 4K/UHD-video MDC-module die ontworpen is voor de grotere AV-receivers en -processors van NAD. Met deze module krijg je UltraHD-beeldkwaliteit, en als toegevoegde bonus, kun je heel eenvoudig upgraden met Bluesound-multiroomstreaming.

Deze module is nodig als je zowel een 4K/UHD-TV en een 4K/UHD-videobron hebt. Heb je deze niet, dan kun je ervoor kiezen om deze upgrade over te slaan, zonder dat je tekortkomingen in het apparaat merkt. Wees ervan bewust dat de VM300 niet beschikt over een ingebouwde analoog-naar-HDMI-video conversie, en je daarom geen verbinding kunt maken met analoge videobronnen na het upgraden. Let er ook op dat als je huidige receiver beschikt over 6 x HDMI-ingangen, je er een minder hebt na een upgrade met VM300.

Let op: vanwege de kopieerbeveiliging (HDCP) geeft de VM300 alleen UHD-resolutie op één uitgang (HDMI 1). Als je UHD-materiaal met maximale resolutie afspeelt via deze uitgang (meestal op een UHD-TV), wordt de andere uitgang tijdelijk gedeactiveerd.

Klaar voor voor Bluesound-multiroomstreaming Met de BluOS Upgrade Kit (apart verkrijgbaar) kun je heel eenvoudig je NAD-receiver uitbreiden met Bluesound – het meest geavanceerde en best klinkende draadloze multiroomsysteem dat er bestaat. Je sluit de uitbreiding gewoon aan op de USB-poort van de VM300, stelt alles één keer in en je bent klaar! Nu heb je toegang tot een wereld aan muziek en je stuurt alles aan met een smartphone of tablet. En dankzij de Ethernet-ingang kun je ook een bekabelde netwerkverbinding gebruiken, wat natuurlijk ideaal is als je 24-bit HD-geluid wilt streamen via Bluesound.

Je kunt eindeloze hoeveelheden muziek streamen naar je installatie en kunt het systeem uitbreiden met draadloze muziek in het hele huis. Zodra de VM300 geïnstalleerd is, wordt de receiver een geïntegreerd onderdeel van het Bluesound-systeem, met draadloze luidsprekers en muziekstreamers in zoveel kamers als je maar wilt. En natuurlijk perfect draadloos geluid op je primaire installatie – zonder dat je nóg een apparaat nodig hebt.

De VM300 is compatibel met de T787, T785, T777, T775HD, T765HD, T187, T175HD, M17 en M15HD.

De MDC VM300 wordt direct in een Hi-Fi Klubben-winkel ingebouwd. De prijs is inclusief montage. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel voordat je de module koopt.

Grenzeloze flexibiliteit met MDC-modules De geniale MDC-modules van NAD maken het mogelijk om je NAD-versterker te upgraden met bestaande en toekomstige features. Zo krijg je precies de functionaliteit die je wilt, en hoef je niet te betalen voor iets wat je toch nooit gebruikt. Als dit systeem nog iets verder ontwikkeld is, heb je dankzij MDC-modules altijd toegang tot het nieuwste van het nieuwste, zonder dat je steeds een nieuw apparaat hoeft te kopen. Een uniek concept dat al sinds 2006 met veel succes wordt toegepast in de surroundreceivers, surroundprocessors en stereoversterkers van NAD.

De MDC-modules worden in principe ingebouwd in de winkels van Hi-Fi Klubben (en soms in onze servicewerkplaats). De prijs is inclusief montage. 

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Ondersteunt HDMI 2.0 met 4K/UHD-standaard
 • 5 HDMI-ingangen
 • Geschikt voor Bluesound via BluOS Upgrade Kit (apart verkrijgbaar)
 • Ethernet-aansluiting voor optimale streaming van 24-bit geluid (in combinatie met BluOS Upgrade Kit)

Tegens

 • Bluesound-functionaliteit apart verkrijgbaar
 • Als je de twee HDMI-uitgangen tegelijkertijd gebruikt, is de resolutie beperkt tot maximaal Full-HD.
 • Als je huidige receiver 6 HDMI-ingangen heeft, raak je er één kwijt na de VM300-upgrade.

Technische specificaties

KleurZwart
Gewicht (kg)0,23
Hoogte verpakking (cm)6
Lengte verpakking (cm)29
Gewicht verpakking (kg)1
Breedte verpakking (cm)16