Skip to content
NAD HTR 8 Afstandsbediening

NADHTR 8Afstandsbediening

Slimme en programmeerbare afstandsbediening die tot wel acht andere afstandsbedieningen vervangt. Geschikt voor NAD en andere merken, incl. B&O.
stuk(s)€ 89,00
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 04. juni.
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD HTR 8 – robuste en programmeerbare afstandsbediening
De HTR 8 is een robuuste, slimme en programmeerbare afstandsbediening die tot wel acht andere afstandsbedieningen vervangt. Hij past perfect bij andere NAD-producten, maar je kunt hem ook voor andere installaties gebruiken. Zo verzamel je de functies van alle apparaten, inclusief je TV en projector, in één afstandsbediening.

De HTR 8 werkt standaard met alle nieuwere NAD-producten, maar je kunt ook commando\s van andere fabrikanten inlezen, zoals B&O.

Doordachte en handige afstandsbediening
Met de HTR 8 is het altijd duidelijk welk apparaat je bedient. De knop voor het bijbehorende apparaat licht namelijk op als je een functie activeert. De knoppen hebben achtergrondverlichting, zodat je deze afstandsbediening ook kunt gebruiken als het donker is – handig voor home cinema\'s. Bovendien kun je macro\'s programmeren, zodat je bijvoorbeeld met een druk op de knop alle apparaten kunt aanzetten, de ingang van de versterker kunt kiezen en je Blu-ray-film aan kunt zetten. 

In combinatie met de AV-receivers van NAD kun je het volume van de centrale en achterluidsprekers, en de subwoofer direct regelen. En dankzij de slimme \'punch through\'-functie heb je direct toegang tot de meest gebruikte functies – zoals volume – zonder eerst over te schakelen naar een nieuw apparaat.

'

Technische specificaties

  • Type: Programmeerbare universele afstandsbediening. Opslagcapaciteit: Vervangt tot 8 afstandsbedieningen Macrofuncties: Macro\s met maximaal 64 commando\'s Batterij: 4 x AA (inclusief) PC-aansluiting: Upgrade via USB Afmetingen: 4,7 x 25,3 x 2,8 cm Gewicht: Ongeveer 250 gram incl. batterijen Kleur: Zwart Alle NAD-commando\'s voorgeprogrammeerd Achtergrondverlichting met instelbare time-out Leert maximaal 352 commando\'s van andere afstandsbedieningen Punch through-functie Draaggolffrequentie maximaal 500 kHz (compatibel met B&O)