Skip to content

NADC275BEEEindversterker

Indrukwekkende eindversterker met massief vermogen en echt hifi-geluid. Zijn 2 x 150 watt stuurt probleemloos zelfs de grootste luidsprekers aan.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C275BEE - Indrukwekkende eindversterker met massief vermogen en echt hifi-geluid

De C275BEE is een formidabele stereo eindversterker, die je tegelijkertijd bijna bodemloze kracht en hifi-prestaties op topniveau biedt. Op deze manier heb je nagenoeg vrij spel in je luidspreker keuze, of je nu op zoek bent naar een enorme geluidsdruk of kristalheldere fijnproever-ervaringen.

Een goede eindversterker als de C275BEE zal een trouwe metgezel zijn gedurende vele jaren. Samen met een set goede luidsprekers is het eigenlijk een van de meest "future-proof" producten die je kunt kopen in het hedendaagse hi-fi universum.

Enorme kracht bij alle configuraties De C275BEE is identiek aan het eindversterkergedeelte van de geïntegreerde C375BEE versterker, met een 2x150 Watt vermogen aan 4/8 Ohm, beide kanalen gelijktijdig uitgestuurd. Het kan ook worden gebrugd om een ​​formidabele powerhouse te krijgen van een mono versterker met 330 Watt continu vermogen - en een dynamisch vermogen van een duizelingwekkende 1200 Watt aan 4 Ohm!

De C275BEE kan ideaal worden gecombineerd met zowel de C165BEE voorversterker als de C375BEE. Bovendien is deze geschikt als upgrade van surround versterkers en receivers. Zo kan de C275BEE bijvoorbeeld gekoppeld worden aan de pre-outs om op die manier de front luidsprekers in een surround systeem aan te sturen. Het zal in de meeste gevallen een grote verbetering in de geluidskwaliteit opleveren, vooral als je muziek in stereo wilt afspelen.

De C275BEE is ook een geweldige upgrade voor een Sonos-systeem als je meer vermogen en een hogere geluidskwaliteit wilt hebben dan Sonos's eigen CONNECT:AMP versterker kan leveren. Je kunt in plaats daarvan kiezen voor de SONOS CONNECT en deze aansluiten op de C275BEE. Op deze manier krijg je prestaties die gemakkelijk kunnen concurreren met een traditionele stereo-installatie in de echt zware klasse.

De C275BEE heeft een automatische aan/uit regeling, zodat je niet elke dag hoeft na te denken over de werking of energieverlies. En je kunt ook handig de versterker uit het gezicht plaatsen, bijvoorbeeld achter een deur in je hifi-meubel. *

De NAD C275BEE verkrijgbaar in grafiet afwerking.

Highlights

  • Geschikt voor vrijwel ieder luidsprekersysteem
  • Hölmgren-ringkerntransformator en PowerDrive
  • Erg zware en stabiele mechanische constructie
  • Kan gebridged worden tot 330 watt in mono
  • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
Rik Verburg
Amersfoort
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Rik Verburg

  • Kan bijna elk luidsprekersysteem aansturen
  • Zeer zware en stabiele mechanische structuur
  • Kan worden overbrugd voor een nog groter vermogen

Technische specificaties

Dynamisch vermogen250 watt
Signaal-ruisverhouding102 dB
Uitgangsvermogen 4 ohm150 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm150 watt
Vervorming (THD)0,008%

Accessoires voor de NAD C275BEE

Aanbevolen producten