Skip to content
NAD
Eindversterker

NAD C275BEE

€ 1.450,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Indrukwekkende eindversterker met massief vermogen en echt hifi-geluid. Zijn 2 x 150 watt stuurt probleemloos zelfs de grootste luidsprekers aan.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C275BEE - Indrukwekkende eindversterker met massief vermogen en echt hifi-geluid

  • Geschikt voor vrijwel ieder luidsprekersysteem
  • Hölmgren-ringkerntransformator en PowerDrive
  • Erg zware en stabiele mechanische constructie
  • Kan gebridged worden tot 330 watt in mono
  • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
De C275BEE is een formidabele stereo eindversterker, die je tegelijkertijd bijna bodemloze kracht en hifi-prestaties op topniveau biedt. Op deze manier heb je nagenoeg vrij spel in je luidspreker keuze, of je nu op zoek bent naar een enorme geluidsdruk of kristalheldere fijnproever-ervaringen.

Een goede eindversterker als de C275BEE zal een trouwe metgezel zijn gedurende vele jaren. Samen met een set goede luidsprekers is het eigenlijk een van de meest "future-proof" producten die je kunt kopen in het hedendaagse hi-fi universum.

Enorme kracht bij alle configuraties De C275BEE is identiek aan het eindversterkergedeelte van de geïntegreerde C375BEE versterker, met een 2x150 Watt vermogen aan 4/8 Ohm, beide kanalen gelijktijdig uitgestuurd. Het kan ook worden gebrugd om een ​​formidabele powerhouse te krijgen van een mono versterker met 330 Watt continu vermogen - en een dynamisch vermogen van een duizelingwekkende 1200 Watt aan 4 Ohm!

De C275BEE kan ideaal worden gecombineerd met zowel de C165BEE voorversterker als de C375BEE. Bovendien is deze geschikt als upgrade van surround versterkers en receivers. Zo kan de C275BEE bijvoorbeeld gekoppeld worden aan de pre-outs om op die manier de front luidsprekers in een surround systeem aan te sturen. Het zal in de meeste gevallen een grote verbetering in de geluidskwaliteit opleveren, vooral als je muziek in stereo wilt afspelen.

De C275BEE is ook een geweldige upgrade voor een Sonos-systeem als je meer vermogen en een hogere geluidskwaliteit wilt hebben dan Sonos's eigen CONNECT:AMP versterker kan leveren. Je kunt in plaats daarvan kiezen voor de SONOS CONNECT en deze aansluiten op de C275BEE. Op deze manier krijg je prestaties die gemakkelijk kunnen concurreren met een traditionele stereo-installatie in de echt zware klasse.

De C275BEE heeft een automatische aan/uit regeling, zodat je niet elke dag hoeft na te denken over de werking of energieverlies. En je kunt ook handig de versterker uit het gezicht plaatsen, bijvoorbeeld achter een deur in je hifi-meubel. *

De NAD C275BEE verkrijgbaar in grafiet afwerking.

NAD - Music First Als het gaat om geluidskwaliteit, kun je in principe niet te veel vermogen hebben. Hierbij gaat het niet alleen om het volume, maar ook over de mogelijkheid om zuiver te spelen zonder hoorbare vervorming. Wanneer aan een versterker meer vermogen wordt gevraagd dan het kan leveren, kan het maar met één ding reageren: vervorming!

De hoge geluidskwaliteit van de C275BEE begint met de enorme voeding, die in dit geval is uitgerust met een zeer krachtige Holmgren ringkern transformator. Samen met de PowerDrive technologie geeft je dit een extreem hoge voedingsstroom sectie, die moeiteloos zelfs notoir "moeilijke" luidsprekers aan kan sturen tot een niveau dat de zekeringen zou laten springen bij de meeste concurrenten.

Bi-amping en bridging De C275BEE is perfect geschikt voor bi-amping van je luidsprekers. Door het gebruik van een optionele eindversterker kun je de bass/midrange en treble (hoog) apart versterken, waarmee je een hoorbare zuiverder geluid krijgt uit het systeem. Als je simpelweg niet voldoende vermogen kunt krijgen, kun je als alternatief kiezen voor het overbruggen van de C275BEE tot 330 Watt in mono - met een dynamisch vermogen van 1200 Watt aan 4 Ohm! Met een vergelijkbaar geconfigureerde C375BEE - of een extra C275BEE - heb je voldoende vermogen om de zwaarste en moeilijkste luidspreker naar oorverdovende niveaus te voeren, let wel - in kristalheldere hifi-kwaliteit.

Merk op dat de C275BEE versterker alleen verkrijgbaar is in de klassieke grafiet afwerking van NAD. Heb je plannen om te overbruggen of bi-ampen, kies dan de C375BEE in dezelfde afwerking om de twee apparaten visueel met elkaar overeen te laten komen.

Unieke details en niveauregeling De exclusieve BEE initialen geven aan dat NAD's legendarische hoofdontwerper Bjorn Erik Edvardsen een sterk stempel heeft gezet op de C275BEE. Dit geldt bijvoorbeeld voor de BEE Clamp, die de stabiliteit in moeilijke ladingen en het gepatenteerde feedback/feedforward circuit verbetert om vervorming te voorkomen (Distortion Canceling Circuit).

Een echt leuke feature is de mogelijkheid om de gevoeligheid van de lijningang aan te passen. Met behulp van een eenvoudige knop kun je het niveau verzwakken, zodat het totale volume nooit een bepaald maximum overschrijdt. Dit kan vooral handig zijn in een bi-amping setup, maar ook als installatie-oplossingen op andere plaatsen waar je normaal gesproken de luidsprekers wilt beschermen tegen overbelasting.

PowerDrive geeft gevoeligheid en realisme aan de muziek De reden dat de NAD-Watts iets heel anders is dan de gebruikelijke Watts zit vooral in de enorme voeding. Een oversized Holmgren-ringkern transformator en NAD's unieke PowerDrive technologie zorgen dat de C275BEE veel luider klinkt dan het nominale vermogen suggereert.

Simpel gezegd zorgt PowerDrive ervoor dat de versterker en de voeding continu worden aangepast aan de elektrische belasting van de aangesloten luidsprekers, en de relatie tussen stroom en spanning voortdurend geoptimaliseerd wordt. Bijna op dezelfde manier als bij een auto, waar je de versnelling verandert naargelang de snelheid omhoog of omlaag gaat. PowerDrive geeft gevoeligheid en realisme aan dynamische uitbarstingen van de muziek. En met een maximaal vermogen van meer dan 50 ampère moeten het vrij extreme omstandigheden zijn, wil de C275BEE adem tekort komen.

Soft Clipping beschermt je luidsprekers Soft Clipping is een andere unieke finesse van NAD. Wanneer een versterker buiten haar vermogens-gerelateerde vaardigheden geduwd wordt, ontstaat er vervorming en ander geluid dat je luidsprekers kan beschadigen, niet in het minst de hoge tonen. Wanneer je op een NAD versterker tot het uiterste gaat, schakelt het Soft Clipping circuit in en ontspant de vervorming, waardoor het zachter werkt op zowel je oren als de luidsprekers. Daarom klinkt een NAD beter bij zeer hoge geluidsniveaus, en tegelijkertijd wordt het risico verminderd dat je nieuwe tweeters nodig hebt voor het volgende feestje!

* Voor een soepele automatische aan/uit functie met de Sonos CONNECT, Bluesound NODE of HEOS Link, kies dan voor de speciale versie van de C275BEE.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

  • Kan bijna elk luidsprekersysteem aansturen
  • Zeer zware en stabiele mechanische structuur
  • Kan worden overbrugd voor een nog groter vermogen

Tegens

  • Heeft ruimte op de plank nodig

Accessoires voor de NAD C275BEE

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm150 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm150 watt
Vervorming (THD)0,008%
Signaal-ruisverhouding102 dB
Dynamisch vermogen250 watt

Aanbevolen producten