Skip to content
LG OLED55G1RLA OLED-TV

LGOLED55G1RLAOLED-TV

Exclusieve 55” OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, mooi slank ontwerp en de laatste slimme a9 Gen4 processor. Werkt met Google-voice-control.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

LG OLED55G1RLA – 55” 4K OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, superslim besturingssysteem en laatste generatie a9 Gen4 processor.

De OLED55G1RLA is een geweldige 4K OLED-TV met het laatste generatie OLED paneel. De LG OLED evo. Dit paneel zorgt voor een hogere lichtopbrengst en een scherper beeld. Voor deze TV heeft LG zijn beste OLED-beeldpaneel gecombineerd met zijn eigen fantastische a9 Gen4 beeldprocessor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor een onovertroffen beeldkwaliteit met prachtige kleuren en haarscherpe details.

Het mooie en superslanke ontwerp is ideaal om aan de wand te hangen. Het Gallery Design is hier speciaal voor ontworpen. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hang je de TV superstrak en elegant tegen de wand. (optionele tv-standaard kan apart worden aangeschaft)

Je kunt de TV aansturen via Google Assistant of Amazon Alexa via de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening. Dankzij webOS ThinQ AI krijg je een heleboel mooie Smart TV-functies in een duidelijk overzichtelijk beginscherm.

De LG OLED55G1RLA is verkrijgbaar in zwart. Inclusief slimme “Magic Remote” afstandsbediening.

Let op: Het geïntegreerde luidsprekersysteem is redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

  • 4K OLED evo-paneel met AI Picture Pro en perfecte kleuren
  • Superslim besturingssysteem webOS ThinQ AI
  • Geïntegreerde microfoon voor voice-control.
  • Laatste generatie a9 Gen4 processor
  • Dolby Vision IQ, HLG en HDR10 Pro
  • USB-opnamefunctie

Technische specificaties

Game modeJa

Accessoires voor de LG OLED55G1RLA

Aanbevolen producten

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
€ 879,00 / stuk(s)