HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Red Edition IN1 Signaalkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition IN1 Signaalkabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Red Edition IN1 is een flexibele signaalkabel van een veel hogere kwaliteit dan de kabels die je meestal krijgt bij je systeem. De stevige metalen connectoren hebben vergulde contacten en ingekorte aansluitingen voor meer ruimte achter het toestel.

Argon Red Edition IN1 - hoge kwaliteit signaalkabel voor een redelijke prijs

Red Edition IN1 is een standaard signaalkabel van veel hogere kwaliteit dan de goedkope kabels die je meestal meegeleverd krijgt bij je systeem. De kabel is zeer flexibel en gemakkelijk te verwerken, en de stevige metalen connectoren zijn verguld voor jarenlang probleemloos gebruik. De connectoren zijn ook ingekort, zodat je eenvoudig meer ruimte hebt achter het apparaat.

De geleiders van Red Edition IN1 zijn gemaakt van 99,99% zuiver zuurstof-vrij koper en de kabel is dubbel afgeschermd, zodat afgestraalde geluid niet je muzikale beleving kan vergallen. De mooie afwerking benadrukt dat je te maken hebt met een echt kwaliteitsproduct. Een uitstekende keuze voor installaties in de budget klasse.

Red Edition IN1 is verkrijgbaar in lengtes tot 10 meter, zodat je makkelijk helemaal de andere kant van de kamer kunt bereiken.

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie

De kabeltjes van dropveterkwaliteit die je normaal gesproken bij je apparatuur geleverd krijgtr, zijn eigenlijk alleen maar geschikt om te controleren of het systeem werkt of niet. De connectoren en geleiders zijn van inferieure kwaliteit, en je verliest zowel detail als dynamiek, wat hoorbaar is zelfs in een eenvoudige installatie uit de budget klasse.

Als je een beetje extra geld spendeert voor een set goede kabels, dan rijg je de maximale geluidskwaliteit die je installatie kan halen. En met betrekking tot investeringen is het de beste upgrade die je eventueel kunt maken.

Specificaties

  • Aansluiting : Phono/RCA
  • Geleidermateriaal : 99,99 puur zuurstofvrij koper (OFC)
  • Afscherming : Dubbel
  • Kabellengte : 0,75 / 1,5 / 3 / 5 / 10 meter
  • Type : Signaalkabel
  • Kleur : Wit
  • Afgeschermde kern met 40 individuele geleiders van OFC koper
  • Messing plug met vergulde contacten
  • Polyethyleen isolatie

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen