Skip to content

AudioQuestMackenzie (XLR)Signaalkabel (set)

Geavanceerde signaalkabel voor iedereen die zijn installatie extra wil verwennen. Geleiders van ultrazuiver PSC+-koper, verkrijgbaar met RCA en XLR.
set€ 429,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Mackenzie – geavanceerde signaalkabel voor serieuze installaties

De Mackenzie is een geavanceerde signaalkabel met geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Deze exclusieve koperkwaliteit heeft een oppervlak dat zo extreem zuiver en gelijkmatig is dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering.

Vergeleken met het goedkopere Red River-model krijg je ook een geavanceerdere, drielaagse versie van het NDS-systeem, en stekkers die gemaakt zijn van beter koper en die zelfs verzilverd zijn voor optimale geleiding (Hanging Silver).

Je kunt de Mackenzie bijvoorbeeld gebruiken om de aparte voor- en eindversterker van een goed stereosysteem met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een goede CD-speler of DAC naar een versterker te sturen. Of van/naar een RIAA-trap, voor het maximale geluid uit je draaitafel.

De AudioQuest Mackenzie is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa