Skip to content

AudioQuestYukon (XLR)Signaalkabel (set)

Hypergeavanceerde signaalkabel voor ambitieuze installaties. Geleiders van ultrazuiver PSC+-koper, verkrijgbaar met RCA en XLR.
set€ 639,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Yukon – exclusieve signaalkabel voor ambitieuze installaties

De Yukon is een geavanceerde kabel die lijkt op het Water-model uit de exclusieve Elements-serie. Het grootste verschil is dat hij niet is voorzien van het actieve 72V DBS-systeem, en dat de NDS-isolatie iets minder uitgebreid is. Maar de geleiders zijn nog steeds gemaakt van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Tegelijkertijd gebruikt de AirTube-technologie lucht om de optimale dielektrische eigenschappen rond de geleiders te creëren.

De unieke AudioQuest NDS-isolatie (Noise Dissipation System) bestaat uit drie lagen en beschermt het signaal effectief tegen RF-straling van buitenaf. Hij heeft kouddrukgelaste stekkers van extra zuiver, verzilverd koper (Hanging Silver) en nog veel, veel meer.

Je kunt de Yukon bijvoorbeeld gebruiken om de aparte voor- en eindversterker van een goed stereosysteem met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een goede DAC naar een RIAA-trap te sturen, of andersom.

De AudioQuest Yukon is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa