Skip to content
AudioQuest
Signaalkabel (set)

AudioQuest PreAmp Jumpers

€ 54,95set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
 Te ervaren in
Vervang de pre-out/main-in-beugels aan de achterkant van je versterker door deze kwaliteitskabel. Een simpele, goedkope oplossing voor beter geluid.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest PreAmp Jumpers – beter geluid voor versterkers en receivers met pre-out-/main-in-beugels

De PreAmp Jumpers zijn een simpele en betaalbare manier om beter geluid te krijgen uit versterkers met metalen beugeltjes tussen de voor- en eindtrap. Bijvoorbeeld sommige modellen van NAD.

Via deze pre-out/main-in-uitgangen kun je bijvoorbeeld een extra eindversterker of subwoofer aansluiten. Een handige feature, maar de beugeltjes die de meeste fabrikanten gebruiken om de voor- en eindtrap met elkaar te verbinden zijn, om geld te besparen, vaak van mindere kwaliteit. En dat geldt ook voor de andere, bijgeleverde signaalkabels. Ook deze moet je eigenlijk vervangen door een echte hifi-kabel.

Zo simpel is het Verwijder de metalen beugeltjes tussen de pre-out en main-in en vervang ze door de PreAmp Jumpers. Meer hoef je niet te doen. En je merkt direct dat het geluid dynamischer, gedetailleerder en gewoon beter klinkt. Soms is het verschil zelfs zo groot dat de hele discussie over de betekenis van kabels voor de geluidskwaliteit overbodig is geworden! 

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Technische specificaties

Kabellengte (m)0,1

Recensies


4.6
5 recensies
5
4
4
0
3
1
2
0
1
0
Andreas
Zweden
8/6/2023
Andreas
Zweden
Göran
Duitsland
8/3/2023
Göran
Duitsland
Arthur
Nederland
8/2/2023
Arthur
Nederland
Roger
Zweden
6/4/2023
Roger
Zweden
Geir
Noorwegen
3/7/2023
Geir
Noorwegen