HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Black Edition IN1 Signaalkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Black Edition IN1 Signaalkabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Black Edition IN1 is een geavanceerde signaalkabel, die met zijn exclusieve technische oplossingen kan voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende audiofiele oren. Met o.a. verzilverde OFC geleiders en rhodium-plated connectors.

Argon Black Edition IN1 - geavanceerde signaalkabel met audiofiele kwaliteiten

Black Edition IN1 is een geavanceerde signaalkabel, die met zijn exclusieve technische oplossingen kan voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende audiofiele oren. Om voor een perfecte signaaloverdracht te zorgen zijn de OFC koperen geleiders verzilverd en de contactvlakken van de stevige messing connectoren bedekt met kostbare rhodium - een detail dat normaal gesproken voorbehouden is aan pure high-end kabels.

Als je je oren en je systeem de ultieme kabel cadeau wilt geven, zonder echt diep in de portemonnee te moeten tasten, is de Black Edition IN1 de perfecte oplossing.

Drievoudige afscherming en eenvoudig gebruik

De drievoudige afscherming van de Black Edition IN1 tilt de kwaliteit van deze kabel ver uit boven de goedkopere Argon kabels. De OFC koperen mantel wordt gevormd door 112 tin-gecoate enkele geleiders die voor een superieure geleiding zorgen. De derde laag van het schild bestaat uit een flexibele en elektrisch geleidende PVC film en de gitzwarte buitenmantel is gemaakt van PVC. Dit geeft een zeer flexibele constructie die veel gemakkelijker te hanteren is dan vele andere alternatieven van een overeenkomstige kaliber en kwaliteit.

De Black Edition IN1 is verkrijgbaar in 1 meter lengte en een extra korte versie van 0,6 meter. Dit laatste is erg handig als je je componenten met een kabeltje wilt verbinden terwijl de vlak naast of op elkaar staan.

Specificaties

  • Aansluiting : Phono/RCA
  • Geleidermateriaal : 99,99% puur zuurstofvrij koper (OFC)
  • Afscherming : Drievoudige afscherming (OFC koper + hoogwaardig PVC
  • Kabellengte : 0,6 en 1 meter
  • Type : Signaalkabel
  • Kleur : Zwart
  • Afscherming van OFC koper met 112 enkelvoudige geleiders
  • Messing connectoren met contactvlakken bedekt met rhodium
  • Polyethyleen isolatie, mantel van PVC

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen