HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Blue Edition IN1 Signaalkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Blue Edition IN1 Signaalkabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Blue Edition IN1 is een zeer goed ontworpen signaalkabel, die voldoet aan de eisen van zwaardere installaties. Drievoudige afscherming en stevige plug van gedraaid aluminium behoren tot de fijne details, je krijgt uitstekend geluid voor elke cent.

Argon Blue Edition IN1 - goed geconstrueerde en fraai klinkende signaalkabel

De Blue Edition IN1 is een zeer goed ontworpen signaalkabel, waarvan alle kwaliteiten in een goede installatie naar voren zullen komen. Net als bij goedkopere Argon kabels krijg je geleiders van 99,99% zuiver zuurstof-vrij koper, maar deze heeft ook een drievoudige isolatie, ook in OFC koper, en de solide steker is fraai gemaakt van geanodiseerd aluminium. De consequente aandacht voor details resulteert in een mate van detailweergave en dynamiek, die deze kabel direct in de top van deze prijsklasse plaatst.

Blue Edition IN1 is verkrijgbaar in lengtes van 1 en 2 meter en een extra korte versie van 0,6 meter. Dit laatste is erg handig als je componenten wilt verbinden die vlak naast of boven elkaar staan, om zo de signaalweg te minimaliseren.

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie

De kabeltjes van dropveterkwaliteit die je normaal gesproken bij je apparatuur geleverd krijgtr, zijn eigenlijk alleen maar geschikt om te controleren of het systeem werkt of niet. De connectoren en geleiders zijn van inferieure kwaliteit, en je verliest zowel detail als dynamiek, wat hoorbaar is zelfs in een eenvoudige installatie uit de budget klasse.

Als je een beetje extra geld spendeert voor een set goede kabels, dan krijg je de maximale geluidskwaliteit die je installatie kan halen. En met betrekking tot investeringen is het de beste upgrade die je eventueel kunt maken.

Specificaties

  • Aansluiting : Phono/RCA
  • Geleidermateriaal : 99,99% puur zuurstofvrij koper (OFC)
  • Afscherming : Driedubbel
  • Kabellengte : 0,6, 1 en 2 meter
  • Type : Signaalkabel
  • Kleur : Wit
  • Afscherming van OFC koper met 80 individuele geleiders
  • Aluminium pluggen met vergulde contacten
  • Pyolyethyleen isolatie

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen