Skip to content

ELEGANT EN DRAADLOOS

INTEGREER SONOS
IN JE HUIS

Op zoek naar mooi Sonos-geluid zonder zichtbare luidsprekers en kabels? Dan kun je alles gewoon inbouwen in de muren en het plafond. Zo krijg je goed geluid en meer sfeer in huis, zonder dat het ten koste gaat van je interieur.

Heel veel keuze uit luidsprekers

Met de Sonos Amp kun je helemaal zelf kiezen welke luidsprekers je neemt. Sonos zelf heeft drie modellen voor in het plafond, de muur of buiten, maar je kunt ook kijken naar de fantastische luidsprekers van Bowers & Wilkins en DALI. Het ligt er een beetje aan waar je ze wilt plaatsen en hoe belangrijk de geluidskwaliteit in elke kamer voor je is.

In de keuken, woonkamer, badkamer enzovoort wil je meestal gewoon goede achtergrondmuziek. En dan is het slim om de luidsprekers te integreren in het plafond. Echt stereogeluid krijg je met wandluidsprekers, die werken als de traditionele luidsprekers van een hifi-installatie. Dan heb je alles wat je maar nodig hebt om te kunnen genieten van muziek en TV-geluid – met een discrete look. En als je toch bezig bent, dan kun je net zo goed ook buiten aan de slag. Kies dan voor een paar goede outdoorluidsprekers, die natuurlijk perfect samenwerken met je draadloze Sonos-systeem.

Drie modellen – drie behoeften

Je kunt kiezen tussen drie modellen voor verschillende Custom Install-situaties (Custom Install). De In-Ceiling is een plafondluidspreker voor in de keuken, de badkamer of op kantoor en op alle andere plekken waar je geen supernauwkeurig hifi-geluid nodig hebt, maar wel wilt luisteren naar mooie achtergrondmuziek. En als de luidsprekers eenmaal geïnstalleerd zijn, is het net zo simpel als met een draadloze luidspreker – het klinkt alleen VEEL beter!

De In-Wall is een wandluidspreker met echt stereogeluid die werkt als een gewone compacte luidspreker. Een uitstekende oplossing, zeker als je hem combineert met de krachtige, nieuwe en draadloze Sonos Amp. Dan heb je alles wat je nodig hebt om te genieten van muziek en TV-geluid – met een discrete look.

En als je toch bezig bent, dan kun je net zo goed ook buiten aan de slag. Dat doe je met de Sonos Outdoor – een robuuste en slimme buitenluidspreker met echt goed geluid voor op het terras, de veranda, je boot of op andere plekken waar gewone luidsprekers het niet zouden overleven.

Sonos is zonder twijfel het populairste en meest geteste multiroomsysteem dat er bestaat. Je kunt er een wereld aan muziek mee doorsturen naar de verste uithoeken van je huis – gewoon met je smartphone. Maar Sonos is veel meer dan alleen een setje draadloze luidsprekers. Als je toch aan het bouwen of verbouwen bent, dan is het een fluitje van een cent om alle luidsprekers en kabels weg te werken in het plafond of de muren. En dan kun je je Sonos-systeem nog steeds uitbreiden met luidsprekers in alle kamers waar je geen permanente oplossing nodig hebt.

Sonos Amp – een echte hifi-oplossing

De compacte Sonos Amp is de kern van elk serieus Sonos-systeem. Hij heeft 2 x 125 watt en alle slimme, draadloze functies waar Sonos zo beroemd mee is geworden. En omdat de Amp via Wi-Fi werkt, kun je hem heel gemakkelijk uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld in een techniekkast, in een boekenkast of in een hifi-meubel. Voor installaties kun je de Amp stapelen of er twee naast elkaar plaatsen in een standaard 19”-rack.

Je moet dan natuurlijk nog wel luidsprekerkabels trekken naar de inbouwluidsprekers in je huis. Maar als je toch een nieuw huis laat bouwen of aan het renoveren bent, kun je die heel eenvoudig (laten) wegwerken in de muren en plafonds.

Altijd een eerlijk advies!

Boek een afspraak

We staan je graag te woord via telefoon of video. We trekken hier ongeveer een uur voor uit en uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend.

Fact

  • Sonos Amp en HiFi Klubben

    Wist je dat HiFi Klubben heeft meegeholpen bij de ontwikkeling van de Sonos Amp? Wij vroegen Sonos of ze geen zin hadden om een product te ontwerpen dat krachtiger was en geschikter voor serieus hifi-geluid en inbouwsystemen. Na een paar gesprekken over en weer besloten we om samen te werken. En de ervaring van HiFi Klubben was belangrijk voor de geluidskwaliteit en de praktische details met betrekking tot het design en de aansluitingen.

    HiFi Klubben zag als een van de eerste ondernemingen in Europa in welke gigantische mogelijkheden Sonos biedt. En dus kunnen wij je ook heel goed helpen met je eigen Sonos-oplossing.

Trueplay – optimaal geluid bij iedere plaatsing

Trueplay is een slimme Sonos-functie die via een iPhone/iPad automatisch het geluid van je Sonos CI-luidsprekers optimaliseert, als je ze gebruikt in combinatie met de Sonos Amp. Zo krijg je nog beter geluid, zonder dat je zelf met de toonregeling aan de slag hoeft te gaan.

Kom maar eens langs bij HiFi Klubben, we vertellen je graag meer over hoe je met Sonos een mooi en goed geluid kunt integreren in je hele huis.

Gerelateerde artikelen