Skip to content

– in het plafond, de muur of buiten

INTEGREER SONOS
IN JE HUIS

Op zoek naar mooi Sonos-geluid zonder zichtbare luidsprekers en kabels? Dan kun je alles gewoon inbouwen in de muren en het plafond. Zo krijg je goed geluid en meer sfeer in je huis, zonder dat je interieur er last van heeft.

De nieuwe inbouwluidsprekers van Sonos zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een mooi geluid en een stijlvol interieur. En als je toch aan het bouwen of verbouwen bent, dan is het helemaal niet moeilijk om alle luidsprekers en kabels weg te werken in het plafond of de muren.

Drie modellen – drie behoeften

Je kunt kiezen tussen drie modellen voor verschillende Custom Install-situaties (Custom Install). De In-Ceiling is een plafondluidspreker voor in de keuken, de badkamer of op kantoor en op alle andere plekken waar je geen supernauwkeurig hifi-geluid nodig hebt, maar wel wilt luisteren naar mooie achtergrondmuziek. En als de luidsprekers eenmaal geïnstalleerd zijn, is het net zo simpel als met een draadloze luidspreker – het klinkt alleen VEEL beter!

De In-Wall is een wandluidspreker met echt stereogeluid die werkt als een gewone compacte luidspreker. Een uitstekende oplossing, zeker als je hem combineert met de krachtige, nieuwe en draadloze Sonos Amp. Dan heb je alles wat je nodig hebt om te genieten van muziek en TV-geluid – met een discrete look.

En als je toch bezig bent, dan kun je net zo goed ook buiten aan de slag. Dat doe je met de Sonos Outdoor – een robuuste en slimme buitenluidspreker met echt goed geluid voor op het terras, de veranda, je boot of op andere plekken waar gewone luidsprekers het niet zouden overleven.

Muzieksysteem met streaming
€ 699,00 / stuk(s)

Trueplay – optimaal geluid bij iedere plaatsing

Trueplay is een slimme Sonos-functie die via een iPhone/iPad automatisch het geluid van je Sonos CI-luidsprekers optimaliseert, als je ze gebruikt in combinatie met de Sonos Amp. Zo krijg je nog beter geluid, zonder dat je zelf met de toonregeling aan de slag hoeft te gaan.

Kom maar eens langs bij HiFi Klubben, we vertellen je graag meer over hoe je met Sonos een mooi en goed geluid kunt integreren in je hele huis.