Skip to content

Koop kwaliteit die gerepareerd kan worden. Dat is goed voor jou én voor het milieu.

Bij HiFi Klubben verkopen we elektronica en we weten heel goed dat dit gevolgen heeft voor het milieu. Aan de andere kant zijn onze producten altijd van hoge kwaliteit en gaan ze lang – vaak wel tientallen jaren – mee. En dat is een stuk beter voor het milieu dan goedkope wegwerpproducten die je elke zoveel jaar moet vervangen.

Maar natuurlijk kunnen ook goede producten wel eens stukgaan. In dat geval kun je rekenen op de servicewerkplaats van HiFi Klubben. Dit is een van de grootste reparatiecentra van Europa, en onze ervaren technici kunnen jouw apparaat bijna altijd repareren – ook als het intussen al 20 jaar oud is. Of nog ouder. Wij werken namelijk nauw samen met onze leveranciers en hebben een gigantische voorraad reserveonderdelen opgebouwd. Hierdoor kunnen wij dingen repareren die anderen gewoon weggooien.

VIDEO:

Hier krijgt je installatie een
tweede leven

Kijk hoe Christoffer op bezoek gaat bij de enorme servicewerkplaats van HiFi Klubben. Een centrum dat draait op passie en vakmanschap, en waar bijna alles gerepareerd kan worden. Zelfs als het apparaat al meer dan 20 jaar mee gaat.
Een paar hifi-luidsprekers en een goede stereoversterker kunnen worden doorgegeven aan je kinderen.

10 jaar
ledengarantie

Met echte hifi-luidsprekers krijg je supergeluid en ze kunnen tientallen jaren meegaan. Daarom geven wij er 10 jaar volledige garantie op.

Houdbaarheid is
duurzaamheid

Sommige audioproducten gaan langer mee dan andere. Een paar hifi-luidsprekers en een goede stereoversterker kun je later doorgeven aan je kinderen, terwijl TV’s en draadloze alles-in-één-luidsprekers sneller verouderd raken. Maar zelfs een Bluetooth-luidspreker of piepkleine oordopjes verdienen het om zo lang mogelijk mee te gaan, en dus is het slim om te kiezen voor serieuze kwaliteit.

Als je namelijk kiest voor een product dat lang meegaat, help je om kostbare grondstoffen te besparen en investeer je op de langere termijn. Een goede stereoversterker kan over tientallen jaren nog steeds prima gerepareerd worden. Of je kunt hem tussendoor upgraden met bijvoorbeeld een streamingbox. En vaak krijg je er een mooie tweedehandsprijs voor, maar het belangrijkste is: dat je elke keer weer kunt genieten van geweldig geluid! Kortom, een win-winsituatie voor jou én het milieu.

Rommel, of
toch niet?

Voordat je helemaal opgewonden in de kelder op zoek gaat naar de oude installatie van je overgrootvader, moet je wel realistisch zijn. Niet alle hifi-apparatuur kan gerepareerd worden, en soms is het beter om je spullen naar de milieustraat te brengen – dan worden ze in ieder geval hergebruikt, in plaats van dat ze in de natuur belanden.

Maar als je nog een mooie installatie hebt staan die wel wat liefde kan gebruiken, is het verstandig om te kijken of ze misschien gerepareerd kan worden. Misschien is het geluid nog helemaal prima, en een oude installatie in goede staat is – volgens ons – minstens zo cool als een goed onderhouden klassieke auto. Recycling is helemaal in, en als je die nieuwste en modernste features mist, kun je die vaak toevoegen met een apart apparaat.

Is het te
repareren?
Zo helpen wij je verder

Als je hifi-apparatuur ermee ophoudt, doen we natuurlijk ons best om je te helpen. Bel met onze klantenservice of neem je apparaat of luidspreker voor advies mee naar een van onze winkels – uiteraard helemaal vrijblijvend. Soms kunnen we het probleem oplossen door op de juiste knop te drukken, of met iets anders simpels, zodat jij weer verder kunt.

Als we het probleem niet in de winkel kunnen oplossen, helpen we je om het apparaat naar ons servicecentrum te brengen of zoeken we een andere oplossing voor je. Bij ons krijg je altijd een eerlijk advies – nu en in de toekomst. Wat je ermee doet, bepaal je zelf!
Winkel zoeken