Skip to content
Denon
Muziekstreamer

Denon HEOS Link HS2

€ 312,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
HEOS voor een huis vol muziek. Sluit de HEOS Link aan op een bestaande installatie en je kunt streamen met echte, onvervalste hifi-kwaliteit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

HEOS Link HS2 – gebruiksvriendelijke multiroom-muziekstreamer voor elke installatie

 • Streaming met optimale hifi-kwaliteit in combinatie met een goede installatie
 • Perfecte en unieke integratie met een aantal versterkers en receivers van Denon
 • Geïntegreerde Bluetooth-functie en ondersteuning van 24-bit
 • Ondersteuning voor draadloze Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, internetradio en streaming van je eigen muziek op een smartphone, tablet, PC of netwerkschijf
 • Google Assistent (smart-speaker noodzakelijk)
De HEOS Link HS2 is de muziekstreamer van het HEOS-systeem. Met dit apparaat kun je streamen naar je stationaire installatie. De geluidskwaliteit wordt alleen nog maar beperkt door jou en je portemonnee. Combineer de HEOS Link met een goede stereo- of surroundinstallatie en je hebt de perfecte oplossing om maximaal van hifi-geluid te genieten.

Of nog een betaalbare optie: combineer de HEOS Link met een paar goede actieve luidsprekers. Dan krijg je echt stereogeluid en een muziekervaring die alles-in-één-luidsprekers het nakijken geeft, en je hebt niet eens een grote installatie nodig.

De HEOS Link is compatibel met alle installaties, maar hij werkt natuurlijk helemaal perfect met de versterkers en receivers van Denon. Zo start de installatie bijvoorbeeld automatisch op als je de HEOS-app activeert. Bovendien regelt hij ook de volumeknop van de versterker/receiver, zodat je alles met de app kunt aansturen. En zo krijg je maximale gebruiksvriendelijkheid van een draadloos systeem met de hoge geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie. Een uniek en slim detail, dat de HEOS tot een systeem van wereldklasse maakt.

De HEOS Link is perfect geïntegreerd met de andere streamingproducten van HEOS. Ook heeft hij een digitale en analoge ingang voor een externe geluidsbron, zodat je het geluid draadloos door kunt sturen naar de rest van je HEOS-systeem.

De HS2-versie van de HEOS Link heeft geïntegreerde Bluetooth en ondersteuning voor 24-bit-audio. En dus is hij nog gebruiksvriendelijker en klinkt muziek nog beter!

Net als bij de andere HEOS-producten regel je de muziek met de HEOS-app op tablet of smartphone (Apple iOS/Android). Deze handige en overzichtelijke app is zo gebruiksvriendelijk dat alle concurrenten het nakijken hebben. Je hebt een totaal overzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies.

Met streamingservices, bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Napster of Deezer, heb je direct toegang tot meer dan 20 miljoen nummers. En je kunt ook je eigen muziekcollectie op je computer, netwerkschijf of smartphone streamen. Natuurlijk krijg je ook internetradio en toegang tot tienduizenden radiozenders over de hele wereld.

Verkrijgbaar met zilverkleurige finish. 

HEOS by Denon – een uitgebreide, draadloze oplossing voor hifi-streaming in je hele huis Ga hier naar de HEOS-website .

HEOS is een uitgebreid en flexibel hifi-streamingsysteem voor meerdere ruimtes. Het is ontworpen door Denon, een van de oudste en meest bekroonde hifi-fabrikanten ter wereld. HEOS staat garant voor een geluidskwaliteit, geavanceerde technologie en een flexibiliteit zonder weerga in een spannende en snelgroeiende markt.

Het HEOS-systeem bestaat in principe uit vier draadloze luidsprekers (HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en HEOS 7), een draadloze muziekspeler voor je bestaande installatie (HEOS Link), een draadloze versterker (HEOS AMP) en een TV-soundbar met draadloze subwoofer (HomeCinema). Met dit systeem kun je je hele huis vullen met draadloze muziek van hoge kwaliteit, en je kunt alles heel eenvoudig en elegant aansturen met een app op je smartphone of tablet (iOS/Android). Je hebt bovendien geen bekabelde verbinding naar het netwerk nodig.

En omdat de HEOS-serie grotendeels bestaat uit software, kun je in de toekomst een aantal nieuwe functies verwachten, zoals integratie van meerdere muziekdiensten. Zodra ze klaar zijn, kun je deze updates heel eenvoudig downloaden van het internet. Zo wordt je HEOS-systeem steeds beter en beter – helemaal vanzelf!

Serieus geluid uit je TV met HomeCinema Je hebt vast wel gemerkt dat het geluid uit een moderne TV vaak net zo plat is als de TV zelf. De HEOS HomeCinema lost dit probleem op, zonder dat je een uitgebreide installatie nodig hebt. Plaats de soundbar onder de TV (in een kast of aan de muur) en zet de discrete, draadloze subwoofer waar je wilt – zo haal je direct een veel beter geluid uit de films en televisieprogramma’s die je kijkt.

Ook al is de HomeCinema niet hetzelfde als een echte stereo- of surroundoplossing, het is in ieder geval een stap in de goede richting. En hij past natuurlijk perfect bij de andere draadloze componenten uit de HEOS-serie, inclusief de online streamingservices.

Let op: het is (nog) niet mogelijk om TV-geluid van de HomeCinema naar de andere HEOS-componenten in je huis te streamen. Maar je kunt een analoge bron aansluiten en het geluid doorsturen naar de rest van je systeem, net als bijvoorbeeld HEOS Amp en Link.

Unieke en perfecte integratie met hifi-systemen van Denon HEOS integreert perfect met de nieuwere stereo- of surroundsystemen van Denon. Als de draadloze HEOS Link-muziekstreamer is aangesloten op je versterker of receiver schakelt hij je installatie automatisch in zodra je de HEOS-app opent. Bovendien regelt hij ook de volumeknop van de versterker/receiver, zodat je alles met de app kunt aansturen. En zo krijg je maximale gebruiksvriendelijkheid van een draadloos systeem met de hoge geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie. Een uniek en slim detail, dat de HEOS tot een systeem van wereldklasse maakt.

Een wereld vol muziek met Spotify Connect, TIDAL enz. HEOS is volledig compatibel met de streamingservices TIDAL, Deezer enz. en ondersteunt Spotify Connect. Dit betekent dat je meer dan 20 miljoen nummers kunt afspelen met de bekende Spotify-app.*

Met HEOS kun je ook je hele muziekverzameling streamen vanaf PC en netwerkschijf.** En wat helemaal geweldig is: met HEOS kun je ook de muziek streamen die lokaal is opgeslagen op je eigen smartphone of tablet (iOS/Android), of die van je vrienden. Dit kunnen bijvoorbeeld nummers zijn die nog niet beschikbaar zijn via streamingservices. Je kunt luisteren naar duizenden internetradiozenders en je kunt een externe USB-schijf of analoge geluidsbron aansluiten om de muziek die daarop staat te streamen naar heel je HEOS-systeem.

HEOS-app – uniek, draadloos en gebruiksvriendelijk Je kunt HEOS draadloos via Wi-Fi bedienen met de gratis HEOS-app (Apple iOS/Android). Met een smartphone of tablet kun je dus direct en supersimpel genieten van je muziek – gemakkelijker wordt het gewoon niet.

De app is in het Nederlands, en of je nu naar je eigen verzameling luistert of naar het internet, je hebt alles letterlijk binnen handbereik. De mooie gebruikersinterface is bijzonder overzichtelijk, en de albumhoezen en duidelijke informatie over de nummers, albums en artiesten maken het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

En natuurlijk heeft HEOS ook aan het hele gezin gedacht. Bij veel andere streamingsystemen zitten alle gezinsleden vast aan dezelfde installatie, playlists en nummers, maar bij HEOS heeft iedereen zijn of haar eigen, persoonlijke gebruikersaccount. Als je HEOS aanzet, zie je alleen je eigen playlists, je eigen favorieten, je eigen geschiedenis, jouw Spotify-account met jouw playlists enzovoort. En andersom, als pubers in het gezin met hun mobiele apparaat inloggen op HEOS, krijgen ze alleen hun eigen geschiedenis en favoriete instellingen te zien.

Snelle en gemakkelijke installatie HEOS is erg gemakkelijk te installeren, zelfs als je niet geïnteresseerd bent in computers en netwerken. Als je je HEOS-eenheid voor het eerst installeert, heb je alleen maar het wachtwoord van het draadloze netwerk nodig; de rest van de installatie is meestal heel eenvoudig. Daarna is het een fluitje van een cent om andere HEOS-eenheden aan te sluiten, kennis van netwerken en codes zijn niet nodig. Maar als je toch hulp nodig hebt, staat HiFi Klubben natuurlijk voor je klaar.

Draadloze hifi-muziek in je hele huis HEOS is een geniaal muzieksysteem dat een wereld aan muziek naar alle kamers van je huis kan sturen. Je hoeft alleen maar een geschikte HEOS-speler te kiezen en je hebt muziek in je woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, kinderkamer, badkamer enz. Je fantasie en je portemonnee zijn de enige obstakels, de geluidskwaliteit is geen enkel probleem. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe goed je stereo-installatie of home cinema klinkt. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen tussen alle stereoversterkers en home cinema-receivers van Denon.

De remote-app regelt de muziek en het volume voor iedere afzonderlijke ruimte, maar je kunt natuurlijk ook in het hele huis naar dezelfde muziek luisteren. Of voeg meerdere ruimtes samen in groepen, bijvoorbeeld een groep voor volwassenen en een groep voor kinderen.

Als je een kleinere ruimte hebt, maar wel een volwaardig stereogeluid wilt en veel vermogen, kun je bijvoorbeeld twee HEOS 1’s of HEOS 3’s kopen en ze configureren voor het linker- en rechterkanaal van een stereo-installatie. Een echte hifi-installatie klinkt natuurlijk nog beter, maar als je weinig ruimte hebt, is dit een heel goed compromis.

Denk eraan dat je bij HEOS kunt kiezen uit twee verschillende stand-by-instellingen: netwerkstand-by en sluimerstand (deep standby). Als je wilt dat je speler altijd gebruiksklaar is – bijvoorbeeld voor de TV of de hoofdinstallatie in de woonkamer – dan kies je de eerste instelling.

In kamers waar je minder vaak naar muziek luistert, kun je kiezen voor de sluimerstand. Dat betekent dat je de speler aan moet zetten en even moet wachten, maar het stand-byverbruik is daarentegen slechts 0,3 watt, net als de milieuvriendelijke surroundreceivers van Denon. En dat is niet alleen goed nieuws voor je elektriciteitsrekening, maar ook voor het milieu.

Voor HEOS hoef je geen kabels te trekken tussen verschillende ruimtes en je kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden voor meerdere ruimtes. En als je een keer gaat verhuizen, kun je alles heel eenvoudig inpakken en meenemen. Ben je toevallig aan het renoveren of laat je een nieuw huis bouwen, dan kun je luidspreker- en netwerkkabels inbouwen in de muren en alle benodigde spelers en versterkers verzamelen in een centrale techniekruimte. HEOS biedt je alle mogelijkheden.

HEOS is een nieuw streamingsysteem en ondersteunt dus ook de allernieuwste draadloze technologie. Het ondersteunt 802.11 a/b/g/n/ac in het oude 2,4 GHz-formaat, maar ook het minder storingsgevoelige 5 GHz.***

Een wereld aan muziek, ook op 24-bit De nieuwste generatie HEOS-producten ondersteunt alle populaire muziekbestanden, en nu ook hoge-resolutieformaten zoals ALAC, WAV en FLAC. Ook kun je muziekbestanden in hoge resolutie afspelen tot 24-bit/192kHz. Dat is heel wat beter dan CD-kwaliteit en je zult merken dat het geluid gedetailleerder, dynamischer, ruimtelijker en gewoon muzikaler klinkt dan op CD.

Hoge-resolutiemuziek is te downloaden van het internet, bijvoorbeeld via het Amerikaanse HDtracks. Zodra de nummers gedownload zijn, kun je echte HD-muziek afspelen met HEOS – via je netwerk of een USB-stick/schijf. Ervaar het verschil, zeker met muziek die je al dacht te kennen.**

* Uitsluitend met betaald abonnement. Er worden steeds meer streamingservices toegevoegd.

** Als je vanaf je muziekcollectie op je Mac of Apple-netwerkschijf wilt streamen naar de HEOS heb je voorlopig een DLNA-client op je Mac/NAS nodig.

*** Als je de 5 GHz-band wilt gebruiken, moet je de allereerste HEOS-installatie doen vanaf een smartphone of tablet die compatibel is met 5 GHz. Hierdoor worden alle benodigde netwerkgegevens doorgestuurd naar de HEOS. Daarna kun je het systeem gebruiken met 2,4 GHz- en 5 GHz-eenheden.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Streaming met optimale hifi-kwaliteit in combinatie met een goede installatie
 • Perfecte en unieke integratie met een aantal nieuwere versterkers en receivers van Denon
 • Analoge en digitale uitgangen – compatibel met elke installatie
 • Uitstekende, geïntegreerde D/A-converter
 • Ondersteunt 24-bit
 • Geïntegreerde Bluetooth-functie
 • Ondersteunt Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud enz.
 • Internetradio
 • Zeer gebruiksvriendelijke app-controller (Apple iOS/Android)
 • Eenvoudige installatie
 • Streaming van de muziek op PC en netwerkschijf, en direct van smartphone/tablet
 • Volledige draadloze integratie met andere HEOS-componenten
 • Speelt muziek op USB-media direct af
 • Analoge en digitale ingang voor externe geluidsbron (optisch/mini-jack/RCA)
 • Gemakkelijk uit het zicht te plaatsen, bijv. in een kast

Tegens

 • Alleen navigatie via app (niet via PC/Mac)
 • (Nog) geen directe ondersteuning van je eigen muziek op Mac-computers of Apple-netwerkschijven

Accessoires voor de Denon HEOS Link HS2

Technische specificaties

Audio-uitgangCoax, Optisch, RCA (analoog), LFE
Audio-ingangOptisch, RCA (analoog), Mini-jack/AUX, USB-A
Uitgangen (overig)IR, 12V-trigger
Ingang (overig)Ethernet
Draadloze overdrachtBluetooth-ingang, Wi-Fi

Recensies


4.8
4 recensies
5
3
4
1
3
1
2
0
1
0