Skip to content
€ 1.299,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De muziekinstallatie voor iedereen die een supergeluid en veel mogelijkheden wil, maar dan zonder grote apparaten. Finish van echt aluminium.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DENON PMA-150H – compacte en exclusieve streaminginstallatie met HEOS-multiroom, radio, kristalhelder geluid, een gebruiksvriendelijk ontwerp en een finish van echt aluminium

 • Compact en exclusief ontwerp van aluminium
 • Heel helder en gedetailleerd geluid
 • Geïntegreerde HEOS-multiroom
 • Radio met DAB, FM en internet
 • TV-volume wordt aangestuurd met de afstandsbediening van de TV

De PMA-150H is een compacte streaminginstallatie met een schitterend ontwerp en topgeluid! Hiermee krijg je echte hifi-kwaliteit, maar dan zonder een grote en opvallende installatie in de woonkamer. Sterker nog, dit systeem is zo stijlvol en exclusief dat jij en je gasten er geen genoeg van zullen krijgen.

De nieuwe digitale versterker van Denon heeft een vermogen van 2 x 70 watt, waarmee je moeiteloos een paar veeleisende hifi-luidsprekers kunt aansturen. In combinatie met de 32-bit signaalbehandeling zorgt dat voor een geluidskwaliteit die je echt niet zou verwachten van zo’n kleine installatie. En als je ook maximaal van je CD’s wilt genieten, dan is de bijpassende DCD-100 de kers op de taart.

Eindeloos veel slimme mogelijkheden Met de geïntegreerde HEOS-multiroom met remote-app krijg je toegang tot draadloze muziek in het hele huis. En met AirPlay 2, Bluetooth en een radio met DAB, FM en internet weet je zeker dat je hier nog jarenlang plezier van zult hebben.

Dankzij de geïntegreerde leerfunctie kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. En wie toevallig ook nog een uitstekende hifi-hoofdtelefoon heeft, zal ook blij zijn met de fijne hoofdtelefoonuitgang, waarmee je lekker in je eentje van je favoriete muziek kunt genieten.

De PMA-150H is verkrijgbaar in zilverkleurig/zwart aluminium (Premium Silver). Bijpassende CD-speler apart verkrijgbaar (Denon DCD-100).

HEOS, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth – eindeloos veel streamingmogelijkheden De PMA-150H is niet alleen compatibel met HEOS, maar werkt ook met Apple AirPlay 2 – voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. Via AirPlay 2 kun je ook Siri-voice-control gebruiken met de PMA-150H.

Spotify Connect is ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. Net als bij AirPlay 2 werkt je smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij van je telefoon veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth. Aan de andere kant is Bluetooth superhandig als jij of een van je vrienden toevallig een YouTube-nummer wil afspelen op je installatie. Dan hoef je niet in te loggen op je Wi-Fi-netwerk.

Kristalhelder geluid met digitale DDFA/BTL-versterker De PMA-150H is gebaseerd op een 100% digitale versterkertechnologie (DDFA). Hierbij werken vier geïntegreerde versterkertrappen – twee voor elk kanaal – samen in een zogenoemde BTL-configuratie (Bridge-Tied Load). Hierdoor zijn de luidsprekers stabieler en worden ze minder belast, terwijl alle componenten speciaal door Denon zijn uitgekozen voor maximale geluidskwaliteit. Dat betekent dus dat je de PMA-150H probleemloos kunt combineren met een paar echt goede hifi-luidsprekers.

Alle signaalbehandeling – inclusief de kritische volumeregeling – gebeurt door middel van een duizelingwekkend snelle digitale processor. De unieke Advanced AL32 Processing Plus-signaalbehandeling van Denon upsamplet alle audiosignalen naar 32 bit en gaat heel nauwkeurig en zorgvuldig om met zelfs de allerkleinste details.

Het komt er dus op neer dat de PMA-150H harder gaat en helderder klinkt dan de eerdere compacte installaties van Denon, en dat je in principe de luidsprekers kunt kiezen die passen bij je smaak en je interieur.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Compact en exclusief aluminium ontwerp
 • 100% digitaal versterkerdeel met een bijzonder helder en gedetailleerd geluid
 • Geïntegreerde HEOS-muziekstreaming met multiroom en remote-app
 • Geïntegreerde radio (DAB/FM/internet)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz via Roon ondersteuning, Bluetooth
 • Voice-control via Google Assistant en Amazon Alexa (de Nederlandse versie moet nog geactiveerd worden door Denon)
 • TV-geluid wordt automatisch aangezet
 • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (IR-leerfunctie)
 • Analoge en digitale geluidsingangen, incl. USB-DAC voor computer
 • Uitstekende hoofdtelefoonuitgang
 • Advanced AL32 Processing Plus met 32-bit audio-upsampling
 • Bijpassende CD-speler apart verkrijgbaar (DCD-100)

Tegens

 • Geen HDMI-CEC
 • Geen aparte draaitafelingang
 • Slechts aansluitingen voor één paar luidsprekers
 • Sommige andere modellen hebben meer vermogen en/of aansluitingen

Video's over de PMA-150H

Accessoires voor de Denon PMA-150H

AudioQuest Forest Coax-kabel
AudioQuest Forest
Coax-kabel
€ 44,00 / stuk
11
AudioQuest Golden Gate Signaalkabel
AudioQuest Golden Gate
Signaalkabel
€ 79,00 / stuk
30

Technische specificaties

KleurZilver
KleurZilver
Gewicht (kg)6,1
Hoogte verpakking (cm)24
Lengte verpakking (cm)43
Gewicht verpakking (kg)7,1
Breedte verpakking (cm)37