Skip to content
Denon
Soundbar

Denon DHT-S716H

€ 539,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Geavanceerde soundbar met goed geluid, geïntegreerde HEOS en de mogelijkheid draadloze achterluidsprekers en een draadloze subwoofer aan te sluiten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon DHT-S716H – geavanceerde soundbar met eindeloos veel mogelijkheden

 • Heel goed geluid en veel aansluitingen voor een soundbar, inclusief 4 x HDMI
 • Kan worden uitgebreid met draadloze achterluidsprekers en draadloze subwoofer (apart verkrijgbaar)
 • Geïntegreerde HEOS-multiroom, Bluetooth en Wi-Fi
 • Klaar voor voice-control (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • Volledig draadloze multiroomintegratie met andere HEOS-spelers en -luidsprekers

De DHT-S716H is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke soundbar met een heel goed geluid. Hij heeft vier HDMI-ingangen voor al je apparatuur en HDMI-in/-uit inclusief CEC/Audio Return Channel, zodat hij heel eenvoudig aan te sluiten is. En hij haalt de maximale geluidskwaliteit uit alle apparatuur die je erop aansluit, inclusief ondersteuning voor 24-bit geluid.

De DHT-S716H klinkt op zichzelf al heel goed, maar het kan natuurlijk altijd beter. Je kunt er namelijk een paar draadloze Denon-luidsprekers op aansluiten voor de achterkanalen, en een draadloze subwoofer van Denon. Zo kom je heel dicht in de buurt van een echte bioscoopervaring, maar dan zonder aparte installatie en vervelende kabels. En je TV klinkt gewoon veel beter!

Eenvoudige bediening en heel veel muziek met de HEOS-app Via je smartphone of tablet en de gebruiksvriendelijke HEOS-app kun je volop gebruikmaken van alles wat HEOS te bieden heeft, inclusief streamingservices (Spotify Connect, TIDAL enz.) en alle muziek aansturen met de DHT-S716H of de andere draadloze HEOS-luidsprekers of -muziekstreamers in huis. Met de HEOS-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies. Met de geïntegreerde Bluetooth kun je ook muziek streamen met je smartphone of tablet – handig en heel eenvoudig!

Je kunt de DHT-S716H samen met de TV in een kast zetten. Dankzij het platte ontwerp past hij gemakkelijk onder de meeste TV’s, maar je kunt natuurlijk ook de bijgeleverde voetjes gebruiken. Bijvoorbeeld om de luidspreker hoger te plaatsen dan de standaard van de TV. Of je kunt de DHT-S716H aan de muur hangen met het geïntegreerde sleutelgatsysteem. Met het bijgeleverde montagesjabloon weet je precies waar de gaten moeten komen, waardoor je een perfect resultaat krijgt.

Klaar voor voice-control De DHT-S716H is klaar voor voice-control met Google Assistant en Amazon Alexa. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, waarmee je nog meer uit je Denon-product haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de DHT-S716H, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

De DHT-S716H is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief compacte IR-afstandsbediening

Denon DHT-S716H – heel eenvoudig goed geluid uit de TV Dankzij de HEOS-app is de installatie heel eenvoudig. Je kunt dus snel en zonder gedoe genieten van veel beter geluid. Wi-Fi hoef je maar één keer in te stellen, net als bij de andere HEOS-producten van Denon – de app helpt je met de rest.

Zet de TV aan, kies de gewenste aansluiting (HDMI of optisch) en lees de codes van de TV-afstandsbediening in op de DHT-S716H door een paar knoppen in te drukken. Het is veel eenvoudiger dan het lijkt, en als je de DHT-S716H aansluit via HDMI – wat de beste manier is – is dat laatste niet eens nodig. Dan werkt alles namelijk via de slimme HDMI-CEC-functie.

Denon HEOS – een uitgebreide, draadloze oplossing voor hifi-streaming in je hele huis HEOS is een uitgebreid en flexibel hifi-streamingsysteem voor meerdere ruimtes. Het is ontworpen door Denon, een van de oudste en meest bekroonde hifi-fabrikanten ter wereld. HEOS staat garant voor een geluidskwaliteit, geavanceerde technologie en een flexibiliteit zonder weerga in een spannende en snelgroeiende markt.

Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende HEOS-producten, zoals stereo- en surroundreceivers, soundbars, muziekstreamers en draadloze luidsprekers. Met dit systeem kun je het hele huis vullen met draadloze muziek van hoge kwaliteit, en je kunt alles heel eenvoudig en elegant aansturen met een app op de smartphone of tablet (iOS/Android).

En omdat de HEOS-serie grotendeels bestaat uit software, kun je in de toekomst een aantal nieuwe functies verwachten, zoals integratie van meerdere muziekdiensten. Zodra ze klaar zijn, kun je deze updates heel eenvoudig downloaden van het internet. Zo wordt je HEOS-systeem steeds beter en beter – helemaal vanzelf!

Unieke en perfecte integratie met hifi-systemen van Denon HEOS integreert perfect met andere stereo- of surroundsystemen van Denon. Veel modellen zijn al voorzien van geïntegreerde HEOS, maar als dat niet het geval is, kun je snel en eenvoudig een HEOS Link-muziekstreamer aansluiten op je versterker of receiver.

De Link schakelt je installatie automatisch in zodra je de HEOS-app opent. Bovendien regelt hij ook de volumeknop van de versterker/receiver, zodat je alles met de app kunt aansturen. Zo krijg je maximale gebruiksvriendelijkheid van een draadloos systeem met de hoge geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie. Een uniek en slim detail, dat de HEOS tot een systeem van wereldklasse maakt.

Een wereld vol muziek met Spotify Connect, TIDAL enz. HEOS is volledig compatibel met de streamingservices TIDAL, Deezer enz. en ondersteunt Spotify Connect. Dit betekent dat je meer dan 20 miljoen nummers kunt afspelen met de bekende Spotify-app.* Je kunt ook luisteren naar duizenden internetradiozenders en je kunt een externe USB-schijf of analoge geluidsbron aansluiten om de muziek die daarop staat te streamen naar heel je HEOS-systeem.

HEOS-app – uniek, draadloos en gebruiksvriendelijk Je kunt HEOS draadloos via Wi-Fi bedienen met de gratis HEOS-app (Apple iOS/Android). Met een smartphone of tablet kun je dus direct en supersimpel genieten van je muziek – gemakkelijker wordt het gewoon niet.

Met een smartphone of tablet kun je dus direct en supersimpel genieten van je muziek – gemakkelijker wordt het gewoon niet. De app is in het Nederlands, en of je nu naar je eigen verzameling luistert of via internet, je hebt alles letterlijk binnen handbereik. De mooie gebruikersinterface is bijzonder overzichtelijk, en de albumhoezen en duidelijke informatie over de nummers, albums en artiesten maken het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

En natuurlijk heeft HEOS ook aan het hele gezin gedacht. Bij veel andere streamingsystemen zitten alle gezinsleden vast aan dezelfde installatie, playlists en nummers, maar bij HEOS heeft iedereen zijn of haar eigen, persoonlijke gebruikersaccount. Als je HEOS aanzet, zie je alleen je eigen playlists, je eigen favorieten, je eigen geschiedenis, jouw Spotify-account met jouw playlists enzovoort. En andersom, als pubers in het gezin met hun mobiele apparaat inloggen op HEOS, krijgen ze alleen hun eigen geschiedenis en favoriete instellingen te zien.

Snelle en gemakkelijke installatie HEOS is erg gemakkelijk te installeren, zelfs als je niet geïnteresseerd bent in computers en netwerken. Als je je HEOS-apparaat voor het eerst installeert, heb je alleen maar het wachtwoord van je draadloze netwerk nodig; de rest van de installatie is meestal heel eenvoudig. Daarna is het een fluitje van een cent om andere HEOS-apparaten aan te sluiten, kennis van netwerken en codes is niet nodig. Maar als je toch hulp nodig hebt, staat HiFi Klubben natuurlijk voor je klaar.

Draadloze hifi-muziek in je hele huis HEOS is een geniaal muzieksysteem dat een wereld aan muziek naar alle kamers van je huis kan sturen. Je hoeft alleen maar een geschikte HEOS-luidspreker of -speler te kiezen en je hebt muziek in je woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, kinderkamer, badkamer enz. Je fantasie en je portemonnee zijn de enige obstakels, de geluidskwaliteit is geen enkel probleem. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe goed je stereo-installatie of home cinema klinkt. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen tussen alle stereoversterkers en home cinema-receivers van Denon.

De remote-app regelt de muziek en het volume voor iedere afzonderlijke ruimte, maar je kunt natuurlijk ook in je hele huis naar dezelfde muziek luisteren. Of voeg meerdere ruimtes samen in groepen, bijvoorbeeld een groep voor volwassenen en een groep voor kinderen.

Voor HEOS hoef je geen kabels te trekken tussen verschillende ruimtes en je kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden voor meerdere ruimtes. En als je een keer gaat verhuizen, kun je alles heel eenvoudig inpakken en meenemen. Ben je toevallig aan het renoveren of laat je een nieuw huis bouwen, dan kun je luidspreker- en netwerkkabels inbouwen in de muren en alle benodigde spelers en versterkers verzamelen in een centrale techniekruimte. HEOS biedt je alle mogelijkheden.

Denk eraan dat je bij HEOS kunt kiezen uit twee verschillende stand-by-instellingen: netwerkstand-by en sluimerstand (deep standby). Als je wilt dat je speler altijd gebruiksklaar is – bijvoorbeeld voor de TV of de hoofdinstallatie in je woonkamer – dan kies je de eerste instelling.

In kamers waar je minder vaak naar muziek luistert, kun je kiezen voor de sluimerstand. Dat betekent dat je de speler aan moet zetten en even moet wachten, maar het stand-byverbruik is daarentegen slechts 0,5 watt, net als bij de milieuvriendelijke surroundreceivers van Denon. En dat is niet alleen goed nieuws voor je elektriciteitsrekening, maar ook voor het milieu.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Zeer goede geluidskwaliteit voor een soundbar
 • Kan worden uitgebreid met draadloze achterluidsprekers en draadloze subwoofer
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijk HEOS-app
 • Geïntegreerde HEOS-multiroom, Bluetooth en Wi-Fi
 • Muziekstreaming via Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer enz.
 • Internetradio (TuneIn)
 • Klaar voor voice-control (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • 4 HDMI-ingangen, incl. CEC/Audio Return Channel
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • Ondersteunt 24-bit HD-muziek
 • Volledig draadloze integratie met andere HEOS-spelers en ‑luidsprekers
 • Geïntegreerd ophangsysteem
 • Gemakkelijk te plaatsen, inclusief voetjes

Tegens

 • Wordt met een kabel op de TV aangesloten (HDMI, optisch of analoge mini-jack), de rest is draadloos
 • Draadloze subwoofer apart verkrijgbaar
 • Geen AirPlay 2
 • Voor echte hifi heb je nog altijd een goede versterker en aparte luidsprekers nodig

Video's over de Denon DHT-S716H

Technische specificaties

AfstandsbedieningJa
Type radioInternet radio
Geïntegreerde muurbeugelJa
Inclusief spikesJa
MultiroomJa
TechnologieënAlexa, Google Assistant, Heos By Denon
StreamingdienstenSpotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster, Tunein
StembedieningVia externe smart luidspreker

Aanbevolen producten