Skip to content

DenonAVR-S750HHome-cinema-receiver

7.1 kanalen, 75 hifi-watt, geïntegreerde HEOS, Spotify Connect, draaitafelingang, Dolby Atmos. Kortom, alles wat je nodig hebt.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon AVR-S750H – 7.1-kanaals surroundreceiver met 75 hifi-watt, geïntegreerde HEOS-multiroom, AirPlay 2, draaitafelingang, Dolby Atmos en DTS:X.

De AVR-S750H is een veelzijdige surroundreceiver en een betaalbare eerste stap op weg naar een echte 7-kanaals HD-home-cinema, en wat klinkt hij goed! Hij heeft 75 hifi-watt*, geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay en bovendien geïntegreerde HEOS-multiroom. Je kunt genieten van de nieuwste surroundformaten Dolby Atmos en DTS:X, inclusief Atmos Height Virtualization en DTS Virtual:X die het geluid een hoogtedimensie geven, zonder dat je extra luidsprekers aan het plafond hoeft te hangen.

Let op: De AVR-S750H is vrijwel identiek met de AVR-X1600H. Je krijgt wat minder watt en standaard Audyssey MultiEQ-ruimtecorrectie in plaats van de XT-versie. Maar in plaats daarvan heeft hij handige Quick Select-knoppen op de voorkant, zodat je met één druk op de knop je gaming- of avondinstellingen kunt opvragen.

6 x HDMI en eARC voor surroundgeluid direct uit de TV Met eARC is het heel eenvoudig om surroundgeluid direct uit je TV te halen met één HDMI-kabel. En dankzij de automatische Low Latency Mode kun je gamen zonder vertraging in het geluid. Daarnaast heeft hij Denon’s slimme Eco Mode, waardoor hij veel minder stroom verbruikt, soms tot wel 50%!

Hij heeft een draaitafelingang en met geïntegreerde Wi-Fi, tweerichtings-Bluetooth (toekomstige update), Spotify Connect, AirPlay 2 en wel 6 HDMI-ingangen (incl. voorkant) zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

En als je de analoge video-ingangen en geavanceerde videoprocessing van de grotere modellen niet nodig hebt, dan krijg je met de AVR-S750H enorm veel kwaliteit voor je geld.

Geïntegreerde HEOS-multiroom en meer dan genoeg mogelijkheden Door zijn geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie heeft de AVR-S750H geen extra apparaten nodig om je te laten genieten van een wereld aan muziek en een alsmaar groeiend aantal online streamingservices en tienduizenden internetradiozenders. En je stuurt alles heel eenvoudig aan met de speciale HEOS-app – een perfect geïntegreerd systeem met optimaal geluid.

Klaar voor voice-control De AVR-S750H is nu al klaar voor voice-control (Google Assistant en Amazon Alexa). Zodra Denon het geactiveerd heeft, kun je voice-control in het Nederlands gebruiken. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nog meer uit je Denon-product haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de AVR-S750H, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

*Let op: de opgegeven 75 watt is gemeten als werkelijke hifi-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Als we meten zoals sommige concurrenten dat doen (een irritante pieptoon van 1 kHz over één kanaal) levert de AVR-S750H wel 140 watt. Sta daar eens bij stil als je versterkers vergelijkt.

De Denon AVR-S750H is verkrijgbaar in het zwart

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)44
Gewicht (kg)8,6
Gewicht verpakking (kg)10,6
Hoogte verpakking (cm)21
KleurZwart
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)52

Accessoires voor de Denon AVR-S750H

Aanbevolen producten

DALI OBERON 1 Compacte luidspreker
DALI OBERON 1
Compacte luidspreker
€ 308,00 / paar