Skip to content
DALI OPTICON 8 LC Vloerluidspreker

DALIOPTICON 8 LCVloerluidspreker (paar)

De ultieme hifi-luidspreker voor iedereen die niet bang is om groot te denken. Een massieve dynamiek en schitterende details, wat je ook afspeelt! B-KEUZE MODEL

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI OPTICON 8 – ZWARE VLOERLUIDSPREKER MET OVERTUIGENDE HIFI-KWALITEIT BIJ IEDER VOLUME

De OPTICON 8 is het topmodel uit de OPTICON-serie. Met een hoogte van 114 cm is hij een prachtige aanvulling op ieder interieur. Deze krachtpatser doet wat hij moet doen, wat je ook van hem eist. Een megadiepe bas, filmexplosies, zijdezachte microdetails en ruimtelijkheid – de OPTICON 8 speelt ieder genre bij elk volume af, zonder ook maar het kleinste probleem.

Maar de OPTICON 8 is allesbehalve een primitieve power-luidspreker. Hij is namelijk afgesteld voor een bijna magisch neutraal en perfect gedefinieerd hifi-geluid, ondanks zijn massieve formaat. Dankzij het nieuwe, unieke SMC-magneetsysteem, de low-loss-technologie en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de OPTICON 8 een geluid dat zo helder, dynamisch en onvervormd is dat zelfs de meest verstokte audiofielen er slappe knieën van krijgen.

Geef de OPTICON 8 de ruimte en het vermogen dat hij nodig heeft, en je kunt rekenen op urenlang film- en muziekgenot – precies zoals het bedoeld is. Dit is de ultieme luidspreker voor iedereen die tijd en ruimte genoeg heeft voor de absolute hifi-ervaring!

De OPTICON 8 is verkrijgbaar in zwart essenhout, matwit of walnoot. 

LET OP: Dit betreft een B-keuze model met vrijwel onzichtbare schoonheidsfoutjes. Als je het dus niet erg vindt dat er enkele vrijwel onzichtbare afwerkingsfoutjes op zitten, waarvoor je een getraind oog moet hebben, dan is dit dé kans om geld te besparen. Beperkte voorraad en OP=OP!

Highlights

  • Vult zelfs grotere ruimtes met schitterende hifi-kwaliteit, op ieder volume
  • Prachtige bas en dynamiek
  • Zeer neutraal, gedetailleerd geluidsbeeld met hoge resolutie
  • Exclusief SMC-magneetsysteem voor bas-/middenspeaker
  • Verbruikt minder stroom dan de meeste van zijn concurrenten