Skip to content
DALI OPTICON 2 LC Compacte luidspreker

DALIOPTICON 2 LCCompacte luidspreker (paar)

Bijzonder veelzijdige en compacte luidspreker voor films en muziek met topgeluid. Echte hifi-kwaliteit, discreet formaat en goed betaalbaar. B-KEUZE MODEL
Wit
€ 299,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 598,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI OPTICON 2 – SOLIDE COMPACTE LUIDSPREKER MET ECHTE HIFI-KWALITEIT

De OPTICON 2 is een solide en compacte luidspreker die geoptimaliseerd is voor plaatsing op een standaard of in een kast. Hij is iets groter dan de kleinere OPTICON 1. De 6,5” bas-/middenspeaker kan meer lucht verplaatsen, zodat hij harder en lager kan. De softdome-tweeter is dezelfde 28 mm-eenheid als de vloermodellen en past perfect bij de bas-/middenspeaker.

Dankzij het nieuwe, unieke SMC-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de OPTICON 2 een bijzonder helder, dynamisch en gedetailleerd geluid dat je normaal gesproken alleen hoort bij grotere en duurdere luidsprekers. Als je op zoek bent naar een middelgrote en betaalbare statiefluidspreker met maximaal rendement, dat is de OPTICON 2 een uitstekende keuze.

De OPTICON 2 is verkrijgbaar in zwart essenhout, matwit of walnoot. 

LET OP: Dit betreft een B-keuze model met vrijwel onzichtbare schoonheidsfoutjes. Als je het dus niet erg vindt dat er enkele vrijwel onzichtbare afwerkingsfoutjes op zitten, waarvoor je een getraind oog moet hebben, dan is dit dé kans om geld te besparen. Beperkte voorraad en OP=OP!

Highlights

  • Mooie bas en dynamiek voor zo’n compact formaat
  • Schitterende allroundoplossing voor muziek en films
  • Exclusief SMC-magneetsysteem voor bas-/middenspeaker
  • Open en ontspannen middentoonweergave
  • Eenvoudig aan te sturen met gewone versterkers of receivers