Skip to content

DALIKATCHDraadloze luidspreker met accu

Goed geluid en een mooi ontwerp dat je overal mee naartoe kunt nemen. Dit is de ultieme Bluetooth-luidspreker! Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Dark Shadow

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI KATCH – Bluetooth-luidspreker met schitterend geluid, mooi ontwerp en lange accuduur

De KATCH is de eerste draagbare Bluetooth-luidspreker van de Deense luidsprekerspecialisten DALI. En het is een echte voltreffer! Hij is voorzien van hoogwaardige componenten en klinkt beter dan de meeste andere luidsprekers in deze categorie. Het mooie aluminium ontwerp en de moderne kleurcombinaties geven de KATCH een geraffineerde en frisse uitstraling, of je hem nu thuis gebruikt of onderweg.

DALI heeft nauw samengewerkt met internationale trendwatchers en gekozen voor een hypermodern design. Dat zie je bijvoorbeeld aan de slimme, ronde aluminium behuizing en de opvallende en uiterst originele kleurcombinaties. En als puntje op de i is hij voorzien van een slimme draagriem van echt leer die perfect aansluit op de behuizing, zodat je de KATCH altijd op kunt pakken en meenemen.

Kwaliteit tot in de kleinste details De KATCH zit propvol slimme technologie en kwaliteitscomponenten die zorgen voor een ongelofelijk heldere en dynamische weergave. In tegenstelling tot de meeste andere, goedkope Bluetooth-luidsprekers heeft hij totaal geen last van een blikkerig geluid. Hij klinkt zelfs heel muzikaal en authentiek, zodat je muziek uitstekend tot zijn recht komt.

De standaardinstelling van de KATCH heeft een gebalanceerde en neutrale klank die past bij de meeste genres. En omdat hij voorzien is van luidsprekers aan de voor- en achterkant, kan hij zonder probleem een kamer vullen met goed geluid. Als je een wat voller of warmer geluid wilt, of muziek wilt afspelen in een grotere kamer, dan kies je gewoon de EQ-instelling ‘Warm’. Dan benadruk je de laagste frequenties en worden de middenfrequenties wat meer gedempt. Dat is bijvoorbeeld handig als de KATCH op een tafel staat en het geluid niet tegen een muur kaatst, of als je luistert naar opnames met een wat ‘dunner’ geluid.

Natuurlijk, de KATCH is geen hifi-installatie, maar als je op zoek bent naar een serieuze, superslimme oplossing die je overal mee naartoe kunt nemen en die bovendien ook nog eens heel goed klinkt, dan zit je hier goed! Je zoekt gewoon je favoriete muziek op je smartphone, selecteert de KATCH als Bluetooth-speler en geniet van het miraculeuze geluid uit dit schitterende, nieuwe product van DALI.

24 uur lang muziek De geïntegreerde accu van de KATCH gaat tot wel 24 uur mee, zodat je meer dan genoeg stroom hebt om de hele dag van je muziek te genieten – of je nu thuis bent, op vakantie of onderweg. Je kunt een smartphone opladen met de USB-aansluiting, en als de accu toch bijna leeg is, kun je hem binnen twee uur weer helemaal opladen met de bijgeleverde oplader.

De DALI KATCH is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren: Jet Black, Grape Leaf, roze/crème (Cloud Grey), donkergroen/olijfkleur (Green Moss) en donkerblauw/grijs (Dark Shadow). Inclusief transportetui.

Meer afbeeldingen van de DALI KATCH

DALI KATCH Draadloze luidspreker met accu

Video's over de DALI KATCH

Technische specificaties

Formaat tweeter21mm
Formaat woofer3.5"
Frequentiebereik (-3 dB)49-23.000 Hz

Aanbevolen producten

DALI KATCH G2 Draadloze luidspreker met accu
DALI KATCH G2
Draadloze luidspreker met accu
€ 389,00 / stuk
23