Skip to content
DALI FAZON MIKRO VOKAL Middenluidspreker

DALIFAZON MIKRO VOKALMiddenluidspreker

Mooie, ultracompacte centrale luidspreker voor de FAZON-home cinema. Ontworpen voor horizontale plaatsing. Verschillende kleuren.
Wit hoogglans
stuk(s)€ 199,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI FAZON MIKRO VOKAL – ultracompacte centrale luidspreker voor de FAZON-home cinema

De FAZON MIKRO VOKAL is een ultracompacte centrale luidspreker met hetzelfde ontwerp als de FAZON MIKRO. Alleen is het logo 90 graden gedraaid. Een klein detail misschien, maar daarmee ziet het frontsysteem er perfect symmetrisch uit. Het geluid is helder en dynamisch, precies wat je nodig hebt bij filmdialogen en -effecten.

Past echt overal

De FAZON MIKRO VOKAL is zo compact dat hij zich naar ieder interieur voegt. Met het bijgeleverde ophangsysteem kun je hem dicht tegen de muur bevestigen, wat er heel strak uitziet. Zet je hem liever in een kast, dan kun je het ophangsysteem omdraaien, zodat het werkt als steun. Inclusief rubberen voetjes.

De FAZON MIKRO VOKAL is verkrijgbaar met zwarte of witte hoogglanslak.

Highlights

  • Ultracompact met mooi alu-design De klank is afgestemd op de overige luidsprekers uit de DALI FAZON-serie Gemakkelijk aan de muur of in een kast te plaatsen (inclusief ophangsysteem) Goed geluid in een compact formaat Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

  • Ultracompact en mooi ontwerp van aluminium met hoogglanslak De klank is afgestemd op de overige luidsprekers uit de DALI FAZON-serie Gemakkelijk aan de muur of in een kast te plaatsen (inclusief ophangsysteem) Serieuze speakers met goed geluid en een compact formaat Robuuste vergulde klemterminals voor eenvoudige en betrouwbare kabelbevestiging Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren

Technische specificaties

Formaat tweeter20mm
Formaat woofer4"
Frequentiebereik (-3 dB)95-25.000 Hz
Gevoeligheid84 dB
Impedantie6 ohm

Accessoires voor de DALI FAZON MIKRO VOKAL

Aanbevolen producten