Skip to content
DALI
Ophangluidsprekers

DALI FAZON LCR

€ 499,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Voor iedereen die een discrete wandluidspreker met mooi design en een prachtig geluid zoekt. Alu-behuizing met hoogglanslak. Inclusief ophangsysteem.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Het grotere broertje van de FAZON SAT gaat door het leven als FAZON LCR, waarbij de letters LCR staan voor respectievelijk Left, Center en Right. De FAZON LCR is namelijk door zijn symmetrische opbouw uitstekend te gebruiken als surround luidspreker én als center luidspreker. De FAZON LCR is een tweeweg luidsprekersysteem dat gebruik maakt van twee met houtvezel versterkte woofers in combinatie met een ruim bemeten 28mm tweeter: dezelfde technologie als in de veelgeroemde DALI MENTOR en IKON series gebruikt wordt.

Met zijn fraaie gebogen behuizing, afgewerkt in hoogglans wit of zwart gelakt aluminium en soft-touch afwerking op het frontpaneel, is de DALI FAZON LCR serie een aanwinst voor iedere huiskamer. Zoals altijd toont ware kwaliteit zich ook bij de FAZON LCR in de minutieuze aandacht voor details: zo wordt bijvoorbeeld de afneembare grille met onzichtbaar in de behuizing gemonteerde magneten op zijn plaats gehouden. Of wat te denken van de unieke wall-mount waarop de FAZON LCR luidspreker eenvoudig en zonder extra bekabeling te klikken is. Simpel en stijlvol.

*Tafelstandaard voor verticale en/of horizontale speaker plaatsing dient afzonderlijk gekocht te worden.

Accessoires voor de DALI FAZON LCR

Technische specificaties

Constructie behuizingBasreflex
Geïntegreerde muurbeugelJa
Bi-wireNee
VloerstandaardenNee
Inclusief spikesNee
TafelstandaardenNee

Aanbevolen producten