Skip to content
Comply Ear Tips Schuimdopjes

ComplyEar TipsSchuimdopjes (set)

Je in-ear hoofdtelefoon klinkt nu beter dan ooit en past perfect. Verwen hem met de Comply Ear Tips en geniet van het resultaat. Verschillende maten.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Comply Ear Tips – de ultieme upgrade voor je in-ear hoofdtelefoon

Ear Tips zijn losse oordopjes die je kunt gebruiken als vervanging van de rubberen of siliconen oordopjes van een in-ear hoofdtelefoon. Ze zijn gemaakt van het unieke Comply memory foam dat zich aanpast aan de vorm van je oren, en dat heeft een aantal voordelen:

Ze vallen niet uit. Omdat ze zo goed afsluiten, hoor je veel meer bas. Je kunt veel langer blijven luisteren zonder dat je oren moe of geïrriteerd raken. Je hebt geen last meer van storende omgevingsgeluiden – perfect voor onderweg. Met Comply Ear Tips haal je het maximale uit je in-ear hoofdtelefoon, welk model je ook hebt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De T400 past bij vrijwel alle in-ear modellen die we bij Hi-Fi Klubben verkopen. Maar je kunt ons natuurlijk altijd om advies vragen, of ga naar www.complyfoam.com en ontdek zelf welk type het best bij je past.

De COMPLY tips worden geleverd in sets van 3 paar. (Dezelfde maat)

Let op! Voor dit product geldt een uitzondering op het herroeppingsrecht. Wegens hygiënische redenen kan dit product bij verbroken verzegeling niet meer worden geretourneerd. Is de verzegeling niet verbroken, dan mag dit product gewoon retour. 


Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)11,5
Gewicht (kg)0,19
Gewicht verpakking (kg)0,19
Hoogte verpakking (cm)3
KleurZwart
KleurT200 (medium)
Lengte verpakking (cm)14