Skip to content
Comply
Schuimdopjes (set)

Comply Ear Tips

€ 25,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Je in-ear hoofdtelefoon klinkt nu beter dan ooit en past perfect. Verwen hem met de Comply Ear Tips en geniet van het resultaat. Verschillende maten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Comply Ear Tips – de ultieme upgrade voor je in-ear hoofdtelefoon

Ear Tips zijn losse oordopjes die je kunt gebruiken als vervanging van de rubberen of siliconen oordopjes van een in-ear hoofdtelefoon. Ze zijn gemaakt van het unieke Comply memory foam dat zich aanpast aan de vorm van je oren, en dat heeft een aantal voordelen:

Ze vallen niet uit. Omdat ze zo goed afsluiten, hoor je veel meer bas. Je kunt veel langer blijven luisteren zonder dat je oren moe of geïrriteerd raken. Je hebt geen last meer van storende omgevingsgeluiden – perfect voor onderweg. Met Comply Ear Tips haal je het maximale uit je in-ear hoofdtelefoon, welk model je ook hebt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De T400 past bij vrijwel alle in-ear modellen die we bij Hi-Fi Klubben verkopen. Maar je kunt ons natuurlijk altijd om advies vragen, of ga naar www.complyfoam.com en ontdek zelf welk type het best bij je past.

De COMPLY tips worden geleverd in sets van 3 paar. (Dezelfde maat)

Let op! Voor dit product geldt een uitzondering op het herroeppingsrecht. Wegens hygiënische redenen kan dit product bij verbroken verzegeling niet meer worden geretourneerd. Is de verzegeling niet verbroken, dan mag dit product gewoon retour. 


Comply-schuim – uniek materiaal met talloze voordelen De technologie achter Comply schuim stamt uit de jaren 1980, toen een team wetenschappers onder leiding van de biochemicus Bob Oliveira de basis van dit materiaal ontwikkelde. Oliveira kocht de technologie in 1990 en begon zijn eigen bedrijf, Hearing Components.

Na jarenlang onderzoek bedacht zijn team Comply, een soort materiaal dat perfect is voor in-ear oordopjes. Het bedrijf heeft ook een grote afdeling voor professioneel gebruik en maakt producten voor bijv. de politie en het leger. Dit bewijst dat Comply geen gewoon 'schuimrubber' is – het is een hightech materiaal dat precies doet wat het moet doen.

Kijk voor meer info en compabiliteit op www.complyfoam.com

Let op! Voor dit product geldt een uitzondering op het herroeppingsrecht. Wegens hygiënische redenen kan dit product bij verbroken verzegeling niet meer worden geretourneerd. Is de verzegeling niet verbroken, dan mag dit product gewoon retour. 


Technische specificaties

KleurZwart
KleurT200 (medium)
Gewicht (kg)0,19
Hoogte verpakking (cm)3
Lengte verpakking (cm)14
Gewicht verpakking (kg)0,19
Breedte verpakking (cm)11,5