Skip to content
Bowers & Wilkins ISW-4 Passieve subwoofer

Bowers & WilkinsISW-4Passieve subwoofer

Krachtige, compacte subwoofer voor aan de muur. Geweldige lage tonen uit een klein apparaatje.
stuk(s)€ 899,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W ISW-4 - audiofiele subwoofer voor wandmontage

Met twee super krachtige 8" woofers met lange slag kun je moeiteloos de diepe bas ervaren die zich naar beneden uitstrekt tot in het gebied waar het geluid wordt gevoeld in plaats van gehoord. En als dit nog niet genoeg is, kun je een specifiek hiervoor bestemde SA250 versterker kopen en daarop een extra ISW-4 aansluiten. Dan heb je veel krachtig vermogen, zelfs in een zeer grote luisterruimte.*

Afzonderlijke versterker voor gemakkelijke geluidsregulering De ISW-4 is uiteraard lastig in te regelen als deze eenmaal gemonteerd is in de wand. Daarom heeft B&W gekozen voor een eindversterker met bedieningsfuncties in een aparte behuizing, die past tussen je gewone stereo of home theater componenten. De SA250 versterker levert 250 watt, en omdat het een klasse D versterker is ontwikkelt deze bijna geen warmte. Dit betekent dat de versterker indien nodig zonder problemen kan worden geplaatst in een gesloten kast. Je krijgt ook de (afneembare) standaard rack-mount, zodat deze altijd past bij je set.

In aanvulling op de regulering van de crossover-frequentie, fase en het niveau, heeft de SA250 drie-traps versterker Bass EQ en twee individuele instellingen, respectievelijk muziek en video\s. Dit biedt grote mogelijkheden om het geluid te fine-tunen bij de andere luidsprekers, de luisterruimte en uw persoonlijke voorkeuren.

* De equalizer en andere regelmogelijkheden van de SA250 versterker zijn geschikt voor de twee uitgangen. Als je twee subwoofers gebruikt moeten ze symmetrisch gemonteerd worden in de kamer.

Technische specificaties

Formaat woofer8"

Accessoires voor de Bowers & Wilkins ISW-4