Skip to content

Bowers & WilkinsDB1DSubwoofer

Een vol, massief basgeluid met maximale controle – dat haal je uit de grootste subwoofer van Bowers & Wilkins. 2000 watt rasechte high-end kwaliteit!
Wit
stuk€ 4.999,00
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 8 augustus 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins DB1D – de ultieme high-end subwoofer

De DB1D is een compromisloze high-end subwoofer en de krachtigste actieve subwoofer die Bowers & Wilkins ooit heeft gemaakt. De geïntegreerde klasse D-versterker heeft een vermogen van wel 2000 watt en met twee indrukwekkende 12” Aerofoil-basspeakers heb je alles in huis voor een overdonderd diepe en dynamische basweergave.

De DB1D is de perfecte oplossing voor massieve home-cinema- en stereosystemen en past perfect bij de grootste vloermodellen van de compromisloze 800 Series Diamond. Hij heeft een ongekend genuanceerd, gedetailleerd en gecontroleerd geluidsbeeld waar zelfs de meest kritische audiofreaks van watertanden.

De schitterende meubelfinish sluit heel mooi aan bij de 700- en 800-serie, zodat je systeem er altijd perfect uitziet – welke combinatie je ook kiest. En je kunt de DB1D natuurlijk ook gebruiken met de high-end systemen van andere fabrikanten.

Digitale processor en geïntegreerde ruimtecorrectie De twee 12” basspeakers van de DB1D zijn tegenover elkaar geplaatst en de behuizing is zo stijf dat alle trillingen geëlimineerd worden – ook op hoog volume. De geavanceerde, geïntegreerde digitale voorversterker/processor (DSP) is bevestigd op een stevige ondergrond van geborsteld aluminium. Hij zorgt voor een ultranauwkeurige respons en past het geluid van de DB1D perfect aan jouw luisterkamer aan.

De installatie verloopt heel eenvoudig via de speciale Bowers & Wilkins DBSubwoofer-app op je smartphone of tablet (iOS/Android). Je kunt deze app ook gebruiken voor de Room EQ en om persoonlijke instellingen op te slaan.

De DB1D is verkrijgbaar met een finish van zwarte hoogglanslak, matwitte lak of echt rozenhoutfineer.

Video's over de Bowers & Wilkins DB1D

Technische specificaties

Constructie behuizingGesloten
Formaat woofer12"
Frequentiebereik Hz (-3 dB)10-350
Versterker2000 watt

Accessoires voor de Bowers & Wilkins DB1D

Aanbevolen producten

NAD M33 Geïntegreerde versterker
Geïntegreerde versterker
€ 6.799,00 / stuk
12
DALI EPICON 8 Vloerluidspreker
DALI EPICON 8
Vloerluidspreker
€ 17.998,00 / paar
NAD M23 Eindversterker
Eindversterker
€ 4.299,00 / stuk
4