Skip to content
Bowers & Wilkins
Plafondluidspreker

Bowers & Wilkins CCM7.3 S2

€ 2.099,00stuk
Niet in voorraad. Verwacht: zaterdag 1 juni 2024
Compromisloos hifi-geluid uit een discrete plafondluidspreker. Een slimme oplossing voor muziek en home-cinema.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins CCM7.3 S2 – drieweg-plafondluidspreker met high-end kwaliteit

  • Continuum FST-middenspeaker en Aerofoil-basspeakers
  • Schitterend stereogeluid, ook als voorkanalen van een goed surroundsysteem
  • Een slimme oplossing als wandmontage niet kan vanwege glas, beton enz.
  • Eenvoudige montage zonder gereedschap met QuickDogs-systeem
  • Geïntegreerde backbox

De CCM7.3 S2 is een schitterende drieweg-plafondluidspreker voor kritische oren. Hij is gebaseerd op de allerbeste technologieën uit de exclusieve Bowers & Wilkins 700-serie, maar dan als inbouwmodel: een Carbon Dome-tweeter, twee 5”-Aerofoil-basspeakers en Bowers & Wilkins’ unieke Continuum FST-middenspeaker.

Of je nu naar muziek luistert of naar films, de CCM7.3 S2 heeft een geluid en vermogen dat zich moeiteloos kan meten met een goede traditionele luidspreker. Dus als je op zoek bent naar absolute topkwaliteit, dan is de CCM7.3 S2 in veel gevallen de perfecte keuze. Je kunt hem bijvoorbeeld boven de eettafel of in de slaapkamer plaatsen en nog jarenlang genieten van het heldere en dynamische geluid.

Fantastisch filmgeluid uit het plafond De speakers zijn 45 graden gedraaid, waardoor het heel goed mogelijk is om een complete en hoogwaardige home-cinema te bouwen met alleen verborgen plafondluidsprekers. Deze hoek zorgt ervoor dat het geluid zich op oorhoogte lijkt te bevinden, ook al komt het uit het plafond. Een uitstekende oplossing als je vanwege beton, glas of andere obstakels geen luidsprekers in de wand kunt monteren. En als je toch al een inbouwsysteem aan het plannen bent, waarom zou je er dan niet het maximale uit halen?

Let op: de CCM7.3 S2 gebruikt dezelfde montageopeningen als de oudere versie van de CCM7.3. Je kunt dus heel snel en eenvoudig upgraden naar het hoorbaar betere geluid van de S2-versie.

Hier vind je de technische tekeningen

Exclusieve oplossingen van Bowers & Wilkins voor een schitterend geluid

De CCM7.3 S2 geeft veel traditionele luidsprekers het nakijken. Een aantal technologische oplossingen uit de exclusieve Bowers & Wilkins 700-serie zijn direct vertaald naar de CI700-serie. Het is dus helemaal niet zo gek dat hij zo goed klinkt, ook al zijn je luidsprekers weggewerkt in de muur of het plafond.

De absolute ster van de CCM7.3 S2 is de ‘randloze’ FST-middenspeaker met een membraan van geweven Continuum. Deze oplossing werd eigenlijk ontwikkeld voor de compromisloze 800-serie en zorgt ervoor dat stemmen en instrumenten kristalhelder worden weergegeven.

De twee 5”-baselementen gebruiken dezelfde ultralichte en ultrastijve Aerofoil-membraan als de grote driewegmodellen uit de 700-serie. En de geavanceerde Carbon Dome-tweeter heeft een gedetailleerd en muzikaal geluid waar de meeste concurrenten niet eens bij in de buurt komen.

Volledige controle via backbox

De geïntegreerde backbox is verstevigd volgens het exclusieve Matrix-principe van Bowers & Wilkins, waardoor hij niet ‘blikkerig’ klinkt. Bowers & Wilkins heeft ervoor gekozen om een backbox te gebruiken omdat ze de CCM7.3 S2 de perfecte klank wilden geven en oncontroleerbare invloeden van de ruimte achter de luidspreker wilden elimineren. Dat betekent tegelijkertijd dat je de luidspreker probleemloos kunt monteren in elk plafond dat genoeg ruimte heeft voor de diepe backbox.

Zie het artikel ‘Wanneer moet ik een backbox gebruiken? ’

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM7.3 S2

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-3 dB)55-28.000 Hz
Frequentiebereik (-6 dB)52-33.000 Hz
Gevoeligheid90 dB

Aanbevolen producten