Skip to content
€ 299,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
€ 598,00paar
Wit
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Even mooi van binnen als van buiten. Uitstekende, veelzijdige en elegante outdoor-luidspreker. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W AM-1 - Outdoor-luidspreker met mooi ontwerp, fantastisch geluid en eindeloos veel mogelijkheden.

 • Kan binnen en buiten worden gebruikt
 • Erg mooie finish
 • Goede geluidskwaliteit voor deze productcategorie
 • Horizontale en verticale plaatsing mogelijk
 • Inclusief mooi ophangsysteem

De AM-1 van B&W is een mooie en gebruikersvriendelijke outdoor-luidspreker met een fantastisch geluid. De stevige kast met roestvrije aluminiumgrill is bestand tegen slecht weer, zodat je deze luidsprekers ook buitenshuis kunt plaatsen, bijvoorbeeld op het terras. Maar de geluidskwaliteit is tegelijk zo goed dat de AM-1 ook in je huis een uitstekende oplossing is.

Dankzij het bijgeleverde ophangsysteem is hij gemakkelijk en elegant aan de muur of het plafond te bevestigen. De kabels worden aangesloten in de voet van het ophangsysteem en de aansluiting van de luidspreker zelf loopt via het ophangsysteem en de kast. Zo verdwijnen de kabels uit het zicht en wordt het bovendien veel gemakkelijker om de luidsprekers weer te verwijderen, bijvoorbeeld als je ze 's winters binnen wilt gebruiken.

In plaats van de gebruikelijke baspoort heeft B&W de achterplaat in een waterdichte ophanging van rubber geplaatst, zodat hij een actieve bijdrage levert aan de basweergave. En de tweeter met het gepatenteerde Nautilus-ontwerp en geavanceerde technologie tot in de kleinste details geven je een ongekende hifi-ervaring, waar je ze ook plaatst.

De AM-1 is verkrijgbaar in witte of zwarte finish.

Hier vind je de technische tekeningen

ABR en een luidsprekerkast  Voor de ontwikkeling van de AM-1 heeft B&W al zijn expertise ingezet en zijn geavanceerde luidsprekertechnologie aangepast en vernieuwd met het oog op buitengebruik. Dit heeft geresulteerd in een aantal verrassende oplossingen, waarvan de meest originele waarschijnlijk de achterplaat is, die meespeelt als een actief onderdeel van de constructie (Auxiliary Bass Radiator ABR).

De achterplaat is bevestigd met een vochtdichte ophanging van rubber, zodat hij de bewegingen van de basspeaker volgt en versterkt. Dit principe kennen we al van andere luidsprekers met slave-eenheden, maar in dit geval zorgt het voor een diepere basweergave en een weerbestendige constructie. De traditionele reflexpoort is verwijderd, zodat er geen vocht de AM-1 binnen kan dringen.

Nog een ander intelligent detail is dat de tweeter onder de bas is gemonteerd en niet erboven, zoals meestal het geval is. Omdat de AM-1 in de meeste gevallen boven oorhoogte gemonteerd wordt, geeft dit een betere spreiding van de hoge frequenties en een nauwkeuriger geluid. Andere handige features zijn het gepatenteerde Nautilus-ontwerp achter de tweeter en een supereenvoudig scheidingsfilter met hoogwaardige componenten.

De constructie van deze unieke allround luidspreker is bestand tegen weer en wind, inclusief corrosie en UV-straling. Je kunt er daarom op vertrouwen dat de AM-1 er nog steeds goed uitziet, zelfs als hij al een paar seizoenen achter de rug heeft.


HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Kan binnen en buiten worden gebruikt
 • Erg mooie afwerking
 • Bijzonder hoge geluidskwaliteit voor deze categorie
 • Kan aan de muur of het plafond bevestigd worden
 • Geschikt voor horizontale en verticale montage
 • Inclusief elegant ophangsysteem

Tegens

 • Niet erg compact
 • Voor gebruik binnenshuis zijn er luidsprekers met beter geluid
 • Er zijn goedkopere outdoor-luidsprekers verkrijgbaar als de geluidskwaliteit niet zo belangrijk is

Video's over de Bowers & Wilkins AM-1

Unboxing

Accessoires voor de Bowers & Wilkins AM-1

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-3 dB)51-22.000 Hz
Frequentiebereik (-6 dB)46-50.000 Hz
Gevoeligheid86 dB

Recensies


5.0
18 recensies
5
18
4
1
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten