Skip to content
Bluesound
Soundbar

Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i

€ 998,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Unieke soundbar met uitstekende geluidskwaliteit, ook zonder subwoofer. En natuurlijk met alle mogelijkheden van Bluesound!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i – schitterend TV-geluid, muziekstreaming en klaar voor multiroom

 • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV met HDMI-CEC of IR-leerfunctie
 • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon
De PULSE SOUNDBAR 2i is misschien wel de beste soundbar ter wereld. Hij speelt het geluid van de TV en al je streamingmuziek met schitterende kwaliteit af. Daarnaast werkt hij perfect samen met het immens populaire Bluesound-systeem. Dat betekent dat je het systeem in een handomdraai kunt uitbreiden met andere Bluesound-multiroomluidsprekers en -streamers, voor draadloos geluid in alle kamers van je huis.

Verwen je TV met HDMI De PULSE SOUNDBAR 2i heeft een HDMI-aansluiting met Audio Return Channel en HDMI-CEC, en dat is echt heel handig! Hij merkt automatisch of je TV-programma wordt uitgezonden met Dolby Digital-surround. Als dat zo is, dan downmixt hij het geluid naar kristalhelder stereogeluid.

De TV en soundbar communiceren met elkaar via HDMI-CEC, zodat je de meest gebruikte functies, bijvoorbeeld kanaalkeuze, volume enz., heel eenvoudig kunt regelen met je TV-afstandsbediening. En als je een oudere TV hebt die geen CEC ondersteunt, kun je de geïntegreerde IR-leerfunctie van de TV-afstandsbediening gebruiken. Je kunt er dus op vertrouwen dat je altijd de ultieme TV-ervaring hebt, zowel qua geluid als qua bediening. De PULSE SOUNDBAR 2i gaat natuurlijk tegelijkertijd met de TV aan en uit.

Eindeloos veel draadloze muziek Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik. Je krijgt toegang tot TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices (betaald abonnement) en de muziek op je smartphone of tablet kun je draadloos en met een verbluffend mooi geluid afspelen via Airplay 2 of Bluetooth. En hij heeft natuurlijk ook internetradio.

De PULSE SOUNDBAR 2i is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief voetjes en ophangsysteem.

PULSE SOUNDBAR 2i – de geavanceerde soundbar De PULSE SOUNDBAR 2i zit tot de nok toe vol met geavanceerde digitale technologie. Het is dus veel meer dan een ‘normale’ soundbar. Zo heeft hij twee uitgebreide, geïntegreerde driewegluidsprekersystemen die worden aangestuurd door 6 x 20 watt, voor een geluidskwaliteit die zo goed is dat je eigenlijk geen subwoofer nodig hebt. En als je toch meer bas wilt voelen, kun je een willekeurige subwoofer aansluiten op de RCA-uitgang – of streamen als je kiest voor de PULSE SUB van Bluesound.


Bluesound – multiroom met kwaliteit tot in de kleinste details Bluesound is ontwikkeld door NAD, een legendarische hifi-fabrikant die al meer dan 40 jaar lang schitterende hifi-producten ontwikkelt voor muziekliefhebbers over de hele wereld. Met Bluesound haal je het maximale uit alle moderne streamingmogelijkheden, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat, zonder dat je afscheid hoeft te nemen van je huidige installatie en zonder dat je afhankelijk wordt van een computer.


Bluesound is een flexibele, gebruiksvriendelijke en compromisloze hifi-oplossing die primair bedoeld is voor kleinere ruimtes. De aansluitingen en functies zijn bijzonder slim en heel goed doordacht, en je kunt eindeloos combineren totdat je een systeem hebt dat perfect bij je past. De belangrijkste Bluesound-componenten zijn:


NODE 2i: Muziekstreamer, eenvoudig aan te sluiten op je huidige installatie.


POWERNODE 2i: Draadloze muziekinstallatie met een stereoversterker van 2 x 60 watt: stuurt met gemak een paar echt goede hifi-luidsprekers aan.


VAULT 2i: Muziekstreamer met geïntegreerde CD-ripper en een harde schijf van 2 TB.


PULSE 2i / PULSE MINI 2i / PULSE FLEX 2i: Draadloze luidsprekers met uitstekende, geïntegreerde versterker.


PULSE SOUNDBAR 2i: Geavanceerde soundbar met de mogelijkheid om een draadloze subwoofer aan te sturen.


En dankzij de geniale MDC-modules kan Bluesound ook geïntegreerd worden in een aantal stereoversterkers en surroundreceivers van NAD. Dit betekent dat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een compromisloos NAD-systeem als hoofdinstallatie en tegelijkertijd overal in huis kunt genieten van de flexibiliteit van Bluesound. Je kunt Bluesound zelfs integreren in de compromisloze high-end installaties van NAD’s exclusieve Masters-serie.


Daarnaast kun je het draadloze CALLISTO-luidsprekersysteem van DALI ook uitbreiden met een Bluesound-module. Met deze combinatie krijg je een handige, draadloze bediening, eindeloos veel muziek van het internet en het schitterende geluid van een traditionele installatie – zonder massieve installatie of luidsprekerkabels.


AirPlay 2 – streaming en multiroom voor Apple-fans AirPlay 2 is een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Met andere woorden, via iOS kun je jouw Bluesound-systeem combineren met de AirPlay 2-luidsprekers en -installaties van andere fabrikanten. En zo heb je veel meer keuze als je je multiroomsysteem samenstelt.


Tweerichtings-Bluetooth – slim en handig voor draadloze hoofdtelefoons En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een lekker nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt. De Bluetooth-functie ondersteunt aptX HD, zodat je kunt streamen met 24-bit geluid vanaf een compatibele mediaspeler.


Bovendien is de 2i-generatie (afgezien van de FLEX) voorzien van tweerichtings-Bluetooth, zodat je je muziek draadloos kunt afspelen via een Bluetooth-hoofdtelefoon. Zo gaat de accu van je smartphone langer mee, wordt je muziek niet onderbroken door oproepen, en krijg je de maximale Bluetooth-kwaliteit. Handiger wordt het bijna niet, en met alle uitstekende, draadloze hoofdtelefoons die er momenteel te koop zijn, is dat echt een enorm voordeel.


Een wereld aan muziek, ook op 24-bit Bluesound ondersteunt de meest populaire streamingservices op internet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Napster enz.). Je krijgt dus toegang tot miljoenen nummers via internet, en als je de hifi-versie van TIDAL kiest, kun je streamen met echte CD-kwaliteit. Spotify Connect is ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. Zij kunnen hun bekende en vertrouwde Spotify-app namelijk gewoon blijven gebruiken.*


Steeds meer titels op TIDAL HiFi zijn beschikbaar met 24-bit kwaliteit (MQA, Master Quality Audio). Bluesound is het eerste complete multiroomsysteem ter wereld dat MQA ondersteunt.


En dat geldt ook voor hogeresolutie-muziekbestanden tot 24-bit/192kHz, die je bijvoorbeeld kunt downloaden van het Amerikaanse HDtracks. Zodra de nummers gedownload zijn, kun je echte HD-muziek afspelen met Bluesound – via je PC/Mac of een USB-stick/schijf. Ervaar het verschil, zeker met muziek die je al dacht te kennen.**


Bluesound-app – remote-app voor je hele huis Je kunt al je Bluesound-apparaten bedienen met de gratis Bluesound-app op je smartphone (Apple iOS/Android). En met de Bluesound Desktop Controller kun je ook alles regelen via je PC/Mac. Of je nu luistert naar een streamingservice of naar je eigen collectie, je hebt altijd alles binnen handbereik. En met albumhoezen en duidelijke informatie over de nummers, albums en artiesten is het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken.


Bluesound is een geniaal muzieksysteem dat een wereld aan muziek naar alle kamers van je huis kan sturen. Je hoeft alleen maar een geschikte Bluesound-luidspreker of ‑streamer te kiezen en je hebt muziek in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, kinderkamer, badkamer enz. De remote-app regelt de muziek en het volume voor iedere afzonderlijke ruimte, maar je kunt natuurlijk ook in je hele huis naar dezelfde muziek luisteren. Of voeg meerdere ruimtes samen in groepen, bijvoorbeeld een groep voor volwassenen en een groep voor kinderen.


Snelle en gemakkelijke installatie – ook voor inbouwsystemen Bluesound is heel gemakkelijk te installeren, zelfs als je niet geïnteresseerd bent in computers en netwerken. Als je het Bluesound-systeem voor het eerst installeert, heb je alleen maar het wachtwoord van het draadloze netwerk nodig; de rest van de installatie is meestal kinderspel. Maar als je toch hulp nodig hebt, staat HiFi Klubben natuurlijk voor je klaar.


Voor Bluesound hoef je geen kabels te trekken tussen verschillende ruimtes en je kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden voor meerdere ruimtes. En als je een keer gaat verhuizen, kun je alles heel eenvoudig inpakken en meenemen. Ben je toevallig aan het renoveren of laat je een nieuw huis bouwen, dan kun je luidspreker- en netwerkkabels inbouwen in de muren en alle benodigde spelers en versterkers verzamelen in een centrale techniekruimte. En Bluesound en NAD hebben natuurlijk ook oplossingen die je kunt inbouwen.


* Uitsluitend met betaald abonnement. Er worden steeds meer streamingservices toegevoegd.


** Muziek op een USB-medium moet worden afgespeeld met de Bluesound-component waarop het medium is aangesloten. De muziek kan wel via groepen naar meerdere kamers worden gestuurd. het opslag medium moet in NTFS of FAT32 zijn geformatteerd


HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een soundbar, ook zonder subwoofer
 • HDMI-aansluiting met Audio Return Channel en HDMI-CEC
 • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon, en met Apple AirPlay 2 (via gratis software-update)
 • Mooie en robuuste zwarte of witte finish.
 • Eenvoudige installatie, functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV (IR-leerfunctie)
 • Compatibel met alle subwoofers via RCA – draadloos met PULSE SUB
 • Aansluiting voor analoge en digitale geluidsbronnen (optisch/RCA)
 • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten, NAD-versterkers/receivers met MDC-module en DALI CALLISTO.
 • Streaming van je eigen muziek op PC/Mac, smartphone of tablet, inclusief internetradio en streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer enz.)
 • Ondersteunt HD-geluid tot 24-bit/192kHz
 • Remote-app voor smartphone, tablet en PC/Mac
 • Speelt muziek op USB-media direct af
 • Kan offline stand-by worden gezet, voor als hij niet wordt gebruikt (0,4 watt)

Tegens

 • Moet met kabel worden aangesloten op de TV
 • Sommige andere oplossingen ondersteunen nog meer streamingservices
 • Voor echte hifi heb je nog altijd een goede versterker en aparte luidsprekers nodig

Reviews

Accessoires voor de Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i

HP 70
Draadloze koptelefoon
€ 399 / Stuk

Technische specificaties

Versterker20 watt
Vervorming (THD)0,03%
D/A-conversie audio24-bit/192kHz - ARM Cortex A9 CPU 1GHz processor
Formaat tweeter1"
Formaat middenbereik2"
Formaat woofer4"

Aanbevolen producten