Skip to content
Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) Muzieksysteem met streaming

BluesoundPOWERNODE 2i (HDMI)Muzieksysteem met streaming

De streaminginstallatie die alles kan – en beter dan de rest! Echt hifi-geluid en schitterende oplossingen voor muziek en TV.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound POWERNODE 2i – compacte en exclusieve streaminginstallatie met heel veel mogelijkheden, multiroom en een schitterend geluid

De POWERNODE 2i is een schitterende streaminginstallatie die alles heeft wat je nodig hebt voor TV en geluid, zonder dat je woonkamer vol met apparaten staat. Zijn voorganger was al een klasse apart, met heel veel mogelijkheden en echt hifi-geluid. En nu heeft deze versie HDMI-CEC voor de TV en nog beter geluid dankzij de nieuwe, geïntegreerde 32-bit D/A-converter. Kortom, dit komt akelig dicht in de buurt van de perfecte compacte installatie.

En de versterker van 2 x 60 watt is zo goed dat je een paar echt goede hifi-luidsprekers kunt aansturen – inclusief vloermodellen. Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik op je smartphone of tablet.

Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Ook heeft hij internetradio en slimme tweerichtings-Bluetooth, zodat je ook kunt luisteren met een draadloze hoofdtelefoon.

Verwen je TV-geluid met HDMI-CEC De POWERNODE 2i heeft een HDMI-aansluiting met Audio Return Channel en HDMI-CEC. Dat betekent dat de TV en installatie met elkaar communiceren via HDMI, zodat je het volume enzovoort heel eenvoudig kunt regelen met je TV-afstandsbediening. Sluit gewoon de TV aan met een HDMI-kabel en voilà: schitterend TV-geluid op je installatie!

De POWERNODE 2i gaat automatisch aan en uit, samen met de TV en de andere ingangen zoals Bluetooth en optisch. En als je een oudere TV hebt die geen CEC ondersteunt, kun je de optische ingang gebruiken in combinatie met de geïntegreerde IR-leerfunctie, zodat je de bestaande TV-afstandsbediening kunt blijven gebruiken.

Eindeloze combinatiemogelijkheden met multiroom Als je de POWERNODE 2i aansluit op een paar goede hifi-luidsprekers, krijg je een volledig draadloze muziekinstallatie. Als je wilt, of wanneer je maar wilt, kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met draadloze luidsprekers of andere Bluesound-multiroomcomponenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Daarnaast kun je de POWERNODE 2i in een diepe stand-by (0,5 watt) zetten door het touchpanel aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Bijvoorbeeld als je een tijdlang niet naar muziek luistert. Hij wordt weer wakker door een korte druk op hetzelfde touchpanel, en in de tussentijd heeft hij behoorlijk wat stroom bespaard.

De POWERNODE 2i is verkrijgbaar in zwart of wit.

Meer afbeeldingen van de Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) Muzieksysteem met streaming

Highlights

 • Schitterend geluid voor muziek en TV
 • Extreem veel mogelijkheden en gebruiksvriendelijke remote-app
 • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening (HDMI-CEC en IR-leerfunctie)
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon
 • Heel eenvoudig uit te breiden naar multiroom met draadloze Bluetooth-luidsprekers enz.
Dennis Beumer
Groningen
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Dennis Beumer

 • Hoogwaardige, geïntegreerde stereoversterker (2 x 60 watt)
 • Eenvoudige installatie, compact ontwerp, mooie finish
 • Gebruiksvriendelijke remote-app voor smartphone/tablet en PC/Mac
 • Het TV-geluid wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI-CEC of IR-leerfunctie)
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon
 • Veel geïntegreerde streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer enz.) Internetradio en streaming van je eigen muziek op een computer (incl. 24-bit)
 • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten, NAD-versterkers/receivers met MDC-module en DALI CALLISTO
 • Ondersteunt 24-bit HD-geluid inclusief. MQA (bijv. via TIDAL HiFi)
 • Touchpanel aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening (play/pause/volume enz.)
 • Uitstekende hoofdtelefoonuitgang
 • Aansluiting voor externe geluidsbronnen (TV, CD-speler enz.)
 • Speelt muziek op USB-media direct af
 • Gemakkelijk uit het zicht te plaatsen, bijv. in een hifi-meubel
 • Aansluiting voor subwoofer (geïntegreerd scheidingsfilter, 80Hz)
 • Kan offline stand-by worden gezet (0,5 watt)

Technische specificaties

Dynamisch vermogen60 watt
Uitgangsvermogen 4 ohm55 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm53 watt
Vervorming (THD)0,1%

Accessoires voor de Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Aanbevolen producten

DALI RUBICON 2
Compacte luidspreker
€ 2.198,00 / paar