Skip to content

AudioQuestTornado High-CurrentStroomkabel

Uitstekende stroomkabel voor high-end componenten. 72V DBS-systeem en extreem dikke geleiders van massief PSC- en PSC+-koper. Lengte vanaf 1 meter.
stuk€ 1.899,00
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 4 juli 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Tornado High-Current – hoogwaardige stroomkabel voor high-end componenten

Tornado High-Current is een hoogwaardige stroomkabel die het geluid uit high-end componenten net dat beetje meer definitie en details geeft. Je kunt hem gebruiken voor veeleisende componenten zoals een high-end versterker, of componenten met een gemiddeld stroomverbruik, bijvoorbeeld een draaitafel.

De isolatie is natuurlijk gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. De geleiders van massief PSC- en PSC+-koper (Perfect-Surface Copper/ Perfect-Surface Copper+) hebben een dikte van wel 11 AWG. Het 72V DBS-systeem vermindert de invloed van het isolatiemateriaal en dankzij het ultragladde oppervlak zorgt PSC+ voor een uitstekende signaaloverdracht. En als je nóg minder weerstand wilt, dan kun je eens kijken naar de exclusievere Hurricane-serie met geleiders van zuiver PSC+ (Perfect-Surface Copper+).

Zuivere stroom met een Niagara-netstroomfilter Je kunt de Tornado High-Current ook gebruiken voor de compromisloze Niagara 5000- en Niagara 7000-netfilters. Let er echter wel op dat je dan een speciale versie van de Hurricane nodig hebt, met een 20A-stekker. Neem contact op met HiFi Klubben als je hulp nodig hebt of om te bestellen.

De Tornado High-Current is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter. Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Lage weerstand voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Extreem dikke geleiders (3 x 11 AWG)
  • Geleiders van massief PSC- en PSC+-koper (Perfect-Surface Copper / Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) met Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Technische specificaties

AWG11
Geleideroppervlak4,17 mm2