Skip to content

AudioQuestBlizzardStroomkabel

Goede stroomkabel voor high-end componenten. 72V DBS-systeem en geleiders van PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Lengte vanaf 1 meter.
stuk€ 769,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Blizzard – hoogwaardige stroomkabel voor high-end componenten

De Blizzard is een goede stroomkabel die het geluid uit high-end componenten net dat beetje meer definitie en details geeft. Je kunt hem gebruiken voor veeleisende componenten zoals een high-end versterker, of componenten met een gemiddeld stroomverbruik, bijvoorbeeld een draaitafel.

De isolatie is natuurlijk gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. De dikke en solide geleiders zijn gemaakt van PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Het 72V DBS-systeem vermindert de invloed van het isolatiemateriaal en dankzij het ultragladde oppervlak zorgt PSC+ voor een perfecte signaaloverdracht. En als je nóg minder weerstand wilt, dan kun je eens kijken naar de nóg exclusievere Thunder-serie met een kabeldikte van wel 3 x 11 AWG.

De Blizzard is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter. Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Overtuigende geleiding voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Robuuste kabeldikte
  • Geleiders van massief PSC+(Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) met Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa