Skip to content
AudioQuest
Netwerkkabel

AudioQuest Pearl

€ 229,95stuk
Niet in voorraad. Verwacht: donderdag 19 oktober 2023
 Te ervaren in
Sluit je muziekstreamer aan met een goede netwerkkabel en je krijgt betere overdracht en minder signaalstoringen dan met Wi-Fi.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Pearl – solide Ethernet-kabel voor serieuze streaming

  • Massieve geleiders van LGC-koper (Long-Grain Copper)
  • Stekkers van metaal met vergulde contactoppervlakken
  • Dubbele isolatie
  • Volledig geïsoleerde metalen stekkers met beschermingskapjes van rubber
  • Mooi en robuust ontwerp
De Pearl is een solide en robuuste Ethernet-kabel met massieve geleiders van LGC-koper (Long-Grain Copper). Deze exclusieve koperkwaliteit geleidt signalen veel beter dan het OFC-koper dat gebruikt wordt door de concurrentie.

De Pearl is goed geïsoleerd, ook rond de afzonderlijke geleiders. De solide metalen stekkers hebben een verguld contactoppervlak. Een mooie Ethernet-kabel die het maximale uit je muziekstreamer haalt.

Verkrijgbaar van 0,75 tot 12 meter. 

Ethernet-kabels van AudioQuest – drie kabelseries voor drie niveaus Een draadloos netwerk (Wi-Fi) is handig, maar als je gaat voor stabiliteit en maximale geluidskwaliteit kun je beter een Ethernet-kabel gebruiken – bijvoorbeeld voor je muziekstreamer of multiroom-systeem. Wi-Fi is namelijk erg gevoelig voor externe straling en de Wi-Fi-kaart in je muziekstreamer veroorzaakt zelf ook straling.

Digitaal of niet – je kunt echt horen of het signaal via Wi-Fi of via een kabel je streamer bereikt. Net zoals je kunt horen of een signaal via de coaxiale of optische ingang binnenkomt. Een bekabelde netwerkverbinding (Ethernet) kan veel grotere hoeveelheden gegevens doorsturen en is veel minder gevoelig voor straling, vervorming en signaaluitval dan Wi-Fi. Door zoveel mogelijk kabels te gebruiken, kun je het draadloze netwerk vrijhouden voor je laptop, smartphone, tablet en andere mobiele apparaten, zodat deze optimaal werken.

Alle netwerkkabels van AudioQuest zijn solide en serieuze CAT7-compatibele Ethernet-kabels die zonder probleem de maximale hoeveelheid gegevens doorsturen naar je installatie. En dit zorgt ervoor dat je muziek altijd optimaal klinkt. Met name bij het laatste stuk kabel van je router of netwerkswitch naar je streamer kan een goede netwerkkabel een groot verschil maken.

PEARL: De meest betaalbare AudioQuest-serie. Een solide, elegante Ethernet-kabel. De geleiders zijn gemaakt van hoogwaardig, verzilverd LGC-koper (Long-Grain Copper), dat betere elektrische eigenschappen heeft dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten. De isolatie is vormvast, zodat de geometrie – en dus ook de impedantie – constant blijft. De stekkers zijn erg stevig en voorzien van een verguld contactoppervlak en een uitstekende isolatie. Een mooie kabel voor budgetinstallaties.

FOREST: Prijsvriendelijke serie, een erg goede kabel voor een slimme prijs. De Forest lijkt erg op de Pearl-serie, maar hij heeft verzilverde LGC-geleiders voor een nog betere signaaloverdracht.

CINNAMON: Net als de Forest is de Cinnamon voorzien van een verzilverde LGC-geleider (1,25%) die beschikt over uitstekende elektrische eigenschappen op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. Een mooie Ethernet-kabel met uitstekende prestaties.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Compatibel met CAT 7Ja

Recensies


5.0
3 recensies
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Olof
Zweden
7/29/2023
Olof
Zweden
Rune
Noorwegen
7/22/2023

Direct betere kwaliteit van aanscherping!

Rune
Noorwegen
Peter
Nederland
4/21/2023
Peter
Nederland