Skip to content
AudioQuest
Stroomkabel

AudioQuest NRG-Z3

€ 459,00stuk
Levertijd 3-4 weken
 Te ervaren in
Goede stroomkabel voor elektrische apparaten. Geleiders van PSC (Perfect-Surface Copper) en goede isolatie tegen elektromagnetische ruis.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest NRG-Z3 – goede stroomkabel met lage weerstand en een goede isolatie tegen elektromagnetische ruis

  • Goede geleiding voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Geleiders van PSC (Perfect-Surface Copper)
  • Ground Noise Dissipation Technology
  • Stevig ontwerp
  • Verkrijgbaar vanaf 1 meter
De Thunder High-Current is een goede stroomkabel die het geluid uit high-end componenten net dat beetje meer definitie en details geeft.

De NRG-Z3 is een stevige kabel met technologieën uit de exclusievere, high-end stroomkabels van AudioQuest. Ground Noise Dissipation Technology zorgt voor een effectieve en consistente isolatie tegen externe ruis. Dankzij het supergladde oppervlak van de PSC-geleiders (Perfect-Surface Copper) heeft deze kabel een uitstekende geleiding voor snelle en probleemloze stroomtoevoer. En als je de overstap wilt maken van serieuze kwaliteit naar high-end kwaliteit, kijk dan eens naar de nóg exclusievere AudioQuest Thunder-kabel.

De NRG-Z3 is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

AudioQuest-stroomkabels – zuiver geluid begint met zuivere stroom Je zou het misschien niet zeggen, maar een stroomkabel is een belangrijk onderdeel van je installatie. Natuurlijk, het frequentiebereik van een stroomkabel is nogal beperkt, maar het krachtige signaal stelt wel hoge eisen aan de isolatie tegen externe en interne elektromagnetische ruis. De stroomkabel ligt meestal boven op je signaalkabels, en het is dus niet vreemd dat ze elkaar behoorlijk kunnen beïnvloeden.

Zowel analoge als digitale apparaten (en dat geldt zeker voor D/A-converters en CD-spelers) zijn erg gevoelig voor deze ruis. En met name bij goede installaties kan dit de allerkleinste details en de definitie in het geluidsbeeld, waar je zoveel tijd, geld en moeite in hebt geïnvesteerd, behoorlijk verpesten. Stroomkabels zijn dus een betaalbare upgrade voor je installatie; de ultieme finishing touch voor de perfecte muzikale ervaring.

Als je nog verder wilt gaan, kun je actieve netstroomfilters of ‘conditioners’ gebruiken. Deze apparaten verwijderen de ruis die apparaten onderling uitstralen uit het stroomsignaal. Je muziekapparatuur, maar ook je wasmachine, koelkast en alle apparaten die op het lichtnet in en om je huis zijn aangesloten. Maar een goede stroomkabel is en blijft belangrijk. Probeer het maar eens en laat jezelf verrassen.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa

Recensies


4.9
8 recensies
5
7
4
1
3
0
2
0
1
0
Rolf
Noorwegen
Gisteren

Fantastische upgrade, ik merkte een enorme verbetering in geluid alsof mijn Hegel H120 nieuw leven werd ingeblazen. Echt een prodrukt om aan te bevelen voor een mooie prijs. Rennen en kopen.

Rolf
Noorwegen
Eugen
Duitsland
8/17/2023
Eugen
Duitsland
Jack
Nederland
7/31/2023
Jack
Nederland
Alexander
Noorwegen
7/1/2023
Alexander
Noorwegen
Odd
Noorwegen
5/19/2023

Aangesloten op de AudioQuest Niagara 1200 Power Cleaner, ervaar ik een aanzienlijk verbeterde muzikaliteit en verbeteringen in alle gangbare hifi-parameters. Kabel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Odd
Noorwegen