Skip to content

AudioQuestNRG Dragon High-CurrentStroomkabel

High-end stroomkabel voor zeer veeleisende installaties en compromisloze netfilters. 72V DBS-systeem en geleiders van massief PSC+-koper en PSS-zilver.
stuk€ 15.499,00
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 14 april 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest NRG Dragon High-Current – high-end stroomkabel voor veeleisende high-end installaties

De NRG Dragon High-Current is een exclusieve, high-end stroomkabel die hoogwaardige installaties nóg meer definitie en detaillering kan geven, of je hele systeem van stroom kan voorzien via een netfilter.

De NRG Dragon High-Current is speciaal ontworpen voor extreem veeleisende componenten, bijvoorbeeld high-end versterkers. En je kunt hem ook gebruiken om een van de compromisloze Niagara-netfilters* van AudioQuest van stroom te voorzien, zodat je hele systeem optimaal presteert – zonder de nadelige gevolgen van externe ruis. Als je een voorversterker of een beeld- of geluidsbron, zoals een draaitafel, van stroom wilt voorzien, kun je beter een minder dikke Dragon-kabel kopen.

Extreme AudioQuest-oplossingen voor maximaal resultaat De isolatie is natuurlijk gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. Maar vergeleken met de meer betaalbare series heeft de NRG Dragon High-Current ook een 72V DBS-systeem en krachtige 11 AWG-geleiders van massief en kostbaar PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+) en PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS vermindert de invloed van het isolatiemateriaal en dankzij het ultragladde oppervlak zorgen PSC+ en PSS voor een onovertroffen signaaloverdracht.

De NRG Dragon is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter. Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.'

*Je kunt de NRG Dragon High-Current ook gebruiken voor de compromisloze Niagara 5000- en Niagara 7000-netfilters. Let er echter wel op dat je dan een speciale versie van de NRG Dragon nodig hebt, met een 20A-stekker. Neem contact op met HiFi Klubben als je hulp nodig hebt of om te bestellen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Extreem lage weerstand voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Extreem dikke geleiders (3 x 11 AWG)
  • Geleidermateriaal: PSS (Solid Perfect-Surface Silver) en massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) met Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Technische specificaties

Geleideroppervlak4,17 mm2