Skip to content
AudioQuest
Optische kabel

AudioQuest Forest

€ 116,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
 Te ervaren in
Robuuste, elegante en hoogwaardige optische kabel voor budgetinstallaties. Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 16 meter!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Forest Optical – hoogwaardige optische kabel voor een slimme prijs

  • Optische vezel met lage lichtspreiding
  • Weinig jitter-vervorming
  • Nauwkeurig gepolijste uiteinden
  • Robuust en elegant ontwerp
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 16 meter
De Forest is de meest betaalbare optische kabel van het merk AudioQuest. Hij heeft een robuuste en serieuze constructie, en het elegante ontwerp in zwart en groen ziet er schitterend uit. Een uitstekende keuze voor budgetinstallaties.

De Forest kan bijvoorbeeld het digitale geluid van de TV doorgeven aan een surroundreceiver of digitale versterker. En je kunt hem ook gebruiken voor CD-, DVD- en Blu-ray-spelers, muziekstreamers of een PC met een optische audio-uitgang.

In tegenstelling tot digitale coaxkabels die elektrische impulsen geleiden, geeft een optische kabel een LED-signaal door. Het voordeel hiervan is dat het signaal geen last heeft van invloeden van buitenaf en dat er geen aardlussen kunnen ontstaan, zoals bij coaxkabels.

De AudioQuest Forest is verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 16 meter. 

Optische kabels van AudioQuest – vier verschillende kabels voor vier verschillende functies  De optische kabels van AudioQuest zijn er in vier varianten, elk met een andere kwaliteit en een ander prijskaartje. Het grootste verschil zit in de kwaliteit van de optische vezels die gebruikt worden. Het belangrijkste hierbij is dat lichtspreiding onderweg voorkomen wordt, omdat dit zorgt voor onnauwkeurigheden in de gegevensstroom en de veiligheidscircuits van je versterker of receiver kan overbelasten. Met andere woorden, een betere vezelgeleider geeft minder fouten en dus een beter geluid. 

FOREST: Budgetserie, een slimme kabel voor de laagst mogelijke prijs. De kabel en stekkers hebben een elegant ontwerp en de optische vezels zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor worden de lichtspreiding en tijdsverschuiving tot een minimum beperkt. Een mooie kabel voor budgetinstallaties.

CINNAMON: Gebaseerd op dezelfde principes als de Forest-serie, maar met een exclusievere vezelgeleider, voor nog minder spreiding en vervorming. De perfecte kabel voor iedereen die zijn installatie wat extra wil verwennen.

CARBON: De optische geleiders van deze serie bestaan niet uit één, maar uit 19 dunne geleiders. Dit betekent dat het licht zich in kleinere hoeken beweegt, waardoor je minder last hebt van lichtspreiding en vervorming. Een ambitieuze oplossing die ook gebruikt wordt in de exclusieve Vodka-serie. 

VODKA: De geleider van deze kabel bestaat uit 217 extreem dunne, afzonderlijke geleiders. Het lichtsignaal kan alleen in een extreem kleine hoek de afzonderlijke geleiders binnenkomen, waardoor het risico op spreiding en tijdsverschuiving van het signaal minimaal is. Een exclusieve kabel die goed past bij duurdere installaties.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Kabellengte (m)5

Recensies


4.7
23 recensies
5
16
4
7
3
0
2
0
1
0
Lasse
Zweden
3 dagen geleden
Lasse
Zweden
Hans
Nederland
11/18/2023
Hans
Nederland
Mikael
Zweden
11/11/2023

Betaalbare kabel. Krijg het werk 👍🏻 gedaan

Mikael
Zweden
Kees
Nederland
11/6/2023
Kees
Nederland
Hugo
Nederland
10/26/2023

De Dali M375 inbouwspeakers produceren een indrukwekkend geluid, zowel bij het luisteren van muziek als het geluid bij het kijken van een film. Het is goed merkbaar dat de speakers 100 uur nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken. Vier sterren omdat de panelen die magnetisch over de speakers heen passen licht ingedeukt uit de verpakking kwamen. De medewerkers van de winkel hebben zeer uitgebreid en goede informatie gegeven die mij hielpen bij de aankoop. De setup in de winkel was uiteraard ook zeer verhelderend.

Hugo
Nederland

Aanbevolen producten