Skip to content
AudioQuest
Coax-kabel

AudioQuest Forest

€ 48,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Solide en elegante coaxkabel. Veel beter dan goedkope merkloze kabels. Verkrijgbaar van 0,75 tot 5 meter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Forest – uitstekende en betaalbare coaxkabel

  • Verzilverde geleiders van LGC-koper (Long-Grain Copper)
  • NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt tegen RF-straling
  • Dubbele isolatie met folie en kopergaas
  • Vergulde contactoppervlakken
  • Stekkers van zuiver koper
De Forest is een betaalbare en solide coaxkabel voor een vrijwel storingsvrije overdracht van alle digitale signalen, bijv. van een muziekstreamer of CD-speler.

De massieve LGC-geleider (Long-Grain Copper) is verzilverd voor optimale geleiding, en de unieke AudioQuest NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen externe RF-straling. De solide metalen stekkers hebben een verguld contactoppervlak. Een mooie kabel voor budgetinstallaties.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 5 meter. 

Coaxiale kabels van AudioQuest– vier verschillende kabels voor vier verschillende functies Coaxiale of coaxkabels sturen, net als optische kabels, digitale geluidssignalen van bijv. een muziekstreamer of CD-speler door naar je DAC, versterker of receiver. Het grootste probleem met coaxkabels is dat er voorkomen moet worden dat het signaal ‘uitgesmeerd’ wordt en dat er vervorming in de digitale tijdbasis ontstaat, ook wel jitter-ruis genoemd.

Jitter is een ramp voor de allerkleinste details in je muziek en dus ook voor een luchtige, driedimensionale weergave. Het ontwerp van de coaxkabels van AudioQuest minimaliseert de vervorming over een enorme bandbreedte, zodat je kunt genieten van optimale geluidskwaliteit.

AudioQuest heeft vier verschillende series coaxkabels ontwikkeld, van goedkopere modellen tot extreme high-end. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak, budget en installatie.

FOREST: Budgetserie, een solide en elegante kabel voor de laagst mogelijke prijs. De geleiders zijn gemaakt van hoogwaardig, verzilverd LGC-koper (Long-Grain Copper), dat betere elektrische eigenschappen heeft dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten. De vergulde stekkers zijn ook gemaakt van zuiver koper. Een mooie kabel voor budgetinstallaties.

CINNAMON: Net als de Forest is de Cinnamon voorzien van een verzilverde LGC-geleider (1,25%) die beschikt over uitstekende elektrische eigenschappen op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. Ook het gaas is verzilverd, in tegenstelling tot het vertinde gaas van de Forest-serie. Een mooie kabel met uitstekende prestaties.

CARBON: De Carbon is een serieuze coaxkabel met geavanceerde details en serieuze prestaties. De massieve LGC-geleider is steviger en bevat vier keer zoveel zilver als de beter betaalbare Cinnamon-serie. De Carbon heeft verzilverde stekkers (Hanging Silver) en is voorzien van een bijzonder geavanceerde versie van het NDS-systeem, wat het signaal beschermt tegen externe, hoogfrequente straling. Een kabel voor intensief gebruik.

COFFEE: Dit is een serieuze, audiofiele kabel, voorzien van het unieke DBS-systeem. Dit systeem verzadigt de isolatie met een spanning van 72 volt, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. De massieve geleider is verzilverd met wel 10% zilver en de zeslaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen RF-straling. Compromisloze technologie voor iedereen die zijn luisterplezier niet wil laten bederven door zijn kabels.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Accessoires voor de AudioQuest Forest

Technische specificaties

KleurGroen
Kleur3,0 meter
Gewicht (kg)0,24
Hoogte verpakking (cm)3
Lengte verpakking (cm)21
Gewicht verpakking (kg)0,24
Breedte verpakking (cm)16

Recensies


4.6
13 recensies
5
10
4
1
3
2
2
0
1
1

Aanbevolen producten