Skip to content
AudioQuest
Optische kabel

AudioQuest Cinnamon

€ 65,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Robuuste, elegante en hoogwaardige optische kabel voor serieuze installaties. Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 16 meter!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Cinnamon Optical – hoogwaardige optische kabel voor serieuze installaties

  • Exclusieve optische vezel met extra lage lichtspreiding
  • Weinig jitter-vervorming
  • Nauwkeurig gepolijste uiteinden
  • Robuust en elegant ontwerp
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 16 meter

De Cinnamon is een uitstekende optische kabel van AudioQuest met een extra zuivere optische geleider die je signaal vrijwel 100% intact houdt. Hij heeft een robuuste en serieuze constructie, en het elegante ontwerp in zwart en rood ziet er schitterend uit. Een uitstekende keuze voor middeldure installaties. 

De Cinnamon kan bijvoorbeeld het digitale geluid van de TV doorgeven aan een surroundreceiver of digitale versterker. En je kunt hem ook gebruiken voor CD-, DVD- en Blu-ray-spelers, muziekstreamers of een PC met een optische audio-uitgang. 

In tegenstelling tot digitale coaxkabels die elektrische impulsen geleiden, geeft een optische kabel een LED-signaal door. Het voordeel hiervan is dat het signaal geen last heeft van invloeden van buitenaf en dat er geen aardlussen kunnen ontstaan, zoals bij coaxkabels.

De AudioQuest Cinnamon is verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 16 meter. 

Optische kabels van AudioQuest – drie kabelseries voor drie niveaus 

AudioQuest maakt optische kabels in drie verschillende series, die overeenkomen met drie verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus. Het grootste verschil zit in de kwaliteit van de optische vezels die gebruikt worden. Het belangrijkste hierbij is dat lichtspreiding onderweg voorkomen wordt, omdat dit zorgt voor onnauwkeurigheden in de gegevensstroom en de veiligheidscircuits van je versterker of receiver kan overbelasten. Met andere woorden, een betere vezelgeleider geeft minder fouten en dus een beter geluid. 

FOREST: Budgetserie, een slimme kabel voor de laagst mogelijke prijs. De kabel en stekkers hebben een elegant ontwerp en de optische vezels zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor worden de lichtspreiding en tijdsverschuiving tot een minimum beperkt. Een mooie kabel voor budgetinstallaties. 

CINNAMON: Gebaseerd op dezelfde principes als de Forest-serie, maar met een exclusievere vezelgeleider, voor nog minder spreiding en vervorming. De perfecte kabel voor iedereen die zijn installatie wat extra wil verwennen. 

VODKA: De geleider van deze kabel bestaat uit 217 extreem dunne, afzonderlijke geleiders. Het lichtsignaal kan alleen in een extreem kleine hoek de afzonderlijke geleiders binnenkomen, waardoor het risico op spreiding en tijdsverschuiving van het signaal minimaal is. Een exclusieve kabel die goed past bij duurdere installaties. 

Let op: Hi-Fi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Kabellengte (m)1,5

Recensies


4.7
11 recensies
5
8
4
3
3
0
2
0
1
0
Nicolas
Zweden
3/26/2024
Nicolas
Zweden
Stan
Nederland
3/24/2024

Mijn Cd's klinken een stuk mooier met deze kabel. Het lijkt alsof ik een betere cdspeler heb gekocht. Veel meer details hoorbaar via mijn NAD368. Bijzonder wat slechts een kabeltje kan doen.

Stan
Nederland
G.
Nederland
3/14/2024
G.
Nederland
Martien
Nederland
3/8/2024

Super tevreden met mijn product en wat een mooi geluid .

Martien
Nederland
Jørgen
Noorwegen
2/28/2024
Jørgen
Noorwegen