Skip to content
AudioQuest
Stroomkabel

AudioQuest Blizzard

€ 1.209,00stuk
Levertijd 3-4 weken
  -
Goede stroomkabel voor high-end componenten. 72V DBS-systeem en geleiders van PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Lengte vanaf 1 meter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Blizzard – hoogwaardige stroomkabel voor high-end componenten

  • Overtuigende geleiding voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Robuuste kabeldikte
  • Geleiders van massief PSC+(Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) met Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology
De Blizzard is een goede stroomkabel die het geluid uit high-end componenten net dat beetje meer definitie en details geeft. Je kunt hem gebruiken voor veeleisende componenten zoals een high-end versterker, of componenten met een gemiddeld stroomverbruik, bijvoorbeeld een draaitafel.

De isolatie is natuurlijk gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. De dikke en solide geleiders zijn gemaakt van PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Het 72V DBS-systeem vermindert de invloed van het isolatiemateriaal en dankzij het ultragladde oppervlak zorgt PSC+ voor een perfecte signaaloverdracht. En als je nóg minder weerstand wilt, dan kun je eens kijken naar de nóg exclusievere Thunder-serie met een kabeldikte van wel 3 x 11 AWG.

De Blizzard is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter. Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

AudioQuest-stroomkabels – zuiver geluid begint met zuivere stroom Je zou het misschien niet zeggen, maar een stroomkabel is een belangrijk onderdeel van je installatie. Natuurlijk, het frequentiebereik van een stroomkabel is nogal beperkt, maar het krachtige signaal stelt wel hoge eisen aan de isolatie tegen externe en interne elektromagnetische ruis. De stroomkabel ligt meestal boven op je signaalkabels, en het is dus niet vreemd dat ze elkaar behoorlijk kunnen beïnvloeden.

Zowel analoge als digitale apparaten (en dat geldt zeker voor D/A-converters en CD-spelers) zijn erg gevoelig voor deze ruis. En met name bij goede installaties kan dit de allerkleinste details en de definitie in het geluidsbeeld, waar je zoveel tijd, geld en moeite in hebt geïnvesteerd, behoorlijk verpesten. Stroomkabels zijn dus een betaalbare upgrade voor je installatie; de ultieme finishing touch voor de perfecte muzikale ervaring.

Als je nog verder wilt gaan, kun je actieve netstroomfilters of ‘conditioners’ gebruiken. Deze apparaten verwijderen de ruis die apparaten onderling uitstralen uit het stroomsignaal. Je muziekapparatuur, maar ook je wasmachine, koelkast en alle apparaten die op het lichtnet in en om je huis zijn aangesloten. Maar een goede stroomkabel is en blijft belangrijk. Probeer het maar eens en laat jezelf verrassen.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa

Recensies


4.7
3 recensies
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Clas-Tore
Noorwegen
3/25/2024
Clas-Tore
Noorwegen
Olaf
Duitsland
1/22/2024
Olaf
Duitsland
Martin
Denemarken
1/15/2024
Martin
Denemarken