Skip to content
AudioQuest
Signaalkabel

AudioQuest Pegasus (RCA)

€ 1.539,00stuk
Levertijd 3-4 weken
Exclusieve en zeer geavanceerde analoge signaalkabel voor de meest ambitieuze installaties. Met 72v DBS + ZERO-Tech NDS-isolatie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Pegasus – geavanceerde analoge high-end signaalkabel

 • Exclusieve geleiders van ultrazuiver PSC+-koper
 • 72v DBS + ZERO-Tech NDS-isolatie (Noise-Dissipation System) beschermt tegen externe straling
 • Kouddrukgelaste stekkers van ultrazuiver koper
 • Verzilverde contactoppervlakken
 • Ook verkrijgbaar als gebalanceerde XLR-kabel

De Pegasus is een exclusieve en zeer geavanceerde analoge signaalkabel voor de meest ambitieuze installaties. De geleiders zijn gemaakt van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+) en hebben een oppervlak dat zo extreem zuiver en gelijkmatig is dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering. De kouddrukgelaste stekkers van koper hebben een verzilverd contactoppervlak (Hanging-Silver) en de unieke 72v DBS NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

De Pegasus is ook voorzien van geavanceerde ZERO-Tech-technologie, die ultralineaire en uiterst effectieve bescherming biedt tegen RF-ruis over het grootst mogelijke frequentiebereik. Kortom, een kabel die het kwetsbare audiosignaal helemaal intact laat. Als je nog beter wilt, moet je naar zilver gaan kijken – en dan hangt er ineens een heel ander prijskaartje aan.

De AudioQuest Pegasus is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

AudioQuest analoge signaalkabel – een oplossing voor ieder niveau

Goede signaalkabels zijn essentieel voor het geluid dat uit je installatie komt. Want als je niet oplet, kun je hier namelijk de kleinste microdetails verliezen, waardoor het perfecte driedimensionale geluidsbeeld onmogelijk wordt. De verkeerde kabelkeuze kan ook de klankbalans beïnvloeden, zodat je bijvoorbeeld te veel of te weinig hoge tonen hoort. Neem een goede en passende signaalkabel op in je totale kostenplaatje als je een installatie koopt. Dan krijg je het best mogelijke geluid voor je geld.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Exclusieve geleiders van ultrazuiver PSC+-koper
 • 72v DBS + ZERO-Tech NDS-isolatie (Noise-Dissipation System) beschermt tegen externe straling
 • Kouddrukgelaste stekkers van ultrazuiver koper
 • Verzilverde contactoppervlakken
 • Ook verkrijgbaar als gebalanceerde XLR-kabel

Tegens

 • Geen leiders van puur zilver

Technische specificaties

AWG20
Geleideroppervlak0,52 mm2