Skip to content
Argon Audio
Draadloze luidspreker met accu

Argon Audio STYLE MINI

€ 89,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Supercompacte en elegante Bluetooth-luidspreker met stoffen bekleding, bovenplaat van echt hout en drukknoppen. Draadloze muziek voor kleinere kamers.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon STYLE MINI – supercompacte en elegante draadloze Bluetooth-luidspreker met finish van stof en echt hout

De STYLE MINI is een betaalbare, elegante en supercompacte draadloze Bluetooth-luidspreker met een slim ontwerp dat perfect past in kleinere kamers. Je kunt streamen via Bluetooth met je smartphone, tablet, mobiel of computer. De geïntegreerde accu gaat tot wel 8 uur mee zonder opladen.

De buitenkant is bekleed met stof en de bovenplaat is gemaakt van echt hout, wat deze luidspreker een stijlvolle look geeft. Je kunt bijvoorbeeld nummers overslaan, het volume regelen en Bluetooth activeren met de vijf knoppen op de bovenkant. Hij klinkt bovendien verrassend goed voor zo’n compact formaat, en als je toch een externe muziekbron wilt aansluiten, kan dat heel eenvoudig met een gewone stereo-mini-jack-kabel.

Je kunt de STYLE MINI opladen met een gewone USB-lader, maar die moet je wel zelf kopen – als je er niet nog een hebt liggen, bijvoorbeeld van je oude mobiel. De oplaadkabel wordt wel meegeleverd.

De Argon STYLE MINI is verkrijgbaar in wit en zwart.

Technische specificaties

AccuJa
Maximale accuduur8
Oplaadtijd3
AfstandsbedieningNee
Geïntegreerde muurbeugelNee
StereokoppelingNee
TafelstandaardenJa
Inclusief spikesNee
StembedieningVia externe smart luidspreker

Aanbevolen producten