Skip to content
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio MALMÖ SUB 8

€ 349,00stuk
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Een stevige basis voor alle films en muziek. Vul je kamer met een mooie bas, maar dan zonder negatief vermogen op je bankrekening.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio MALMÖ SUB 8 – compacte en betaalbare hifi-subwoofer met goed geluid

 • Strakke en nauwkeurige bas
 • Geschikt voor muziek en films
 • Mooie finish voor deze prijs
 • Compact ontwerp
 • Gemakkelijk te plaatsen

De MALMÖ SUB 8 is een compacte subwoofer met een uitstekend geluid en hetzelfde elegante design als de luidsprekers uit de FORUS-serie. Nu klinken je muziek en films nóg beter, en dat maakt alles zoveel leuker. Zeker als je alle pauken en filmexplosies door je middenrif voelt denderen!

Met een krachtige 8” speaker en een geïntegreerde 200W-versterker vult de MALMÖ SUB 8 zonder probleem een kleinere woonkamer met een strak, nauwkeurig en muzikaal basgeluid. De finish is eenvoudig, maar elegant. En de MALMÖ SUB 8 heeft een supersolide constructie, zodat je nog jarenlang kunt genieten van een stereo- of surroundsysteem met een mooi en vol basgeluid.

Meer dan genoeg mogelijkheden

De MALMÖ SUB 8 is ideaal voor een satelliet/sub-systeem, bijvoorbeeld in combinatie met de compacte FORUS 4. Maar je kunt de MALMÖ SUB 8 natuurlijk ook combineren met andere modellen – van Argon Audio of van andere fabrikanten.

Natuurlijk zijn er subwoofers met geavanceerdere oplossingen en nog meer vermogen. Maar de MALMÖ SUB 8 voldoet op alle punten aan de ambities van Argon Audio, namelijk maximale hifi-kwaliteit voor je geld. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ontdek hoe goed dit kan klinken!

De MALMÖ SUB 8 is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Eenvoudig aan te sluiten en te plaatsen

Je kunt de MALMÖ SUB 8 aansluiten op elke versterker of receiver met een pre-out of aparte subwooferuitgang (LFE). Je kunt het volume, de scheidingsfrequentie en de fase aanpassen, zodat het basgeluid perfect past bij het geluid uit de luidsprekers van je stereo- of surroundsysteem.

Onze oren kunnen de richting van lage tonen niet echt goed bepalen, en dus maakt het niet zoveel uit waar je de MALMÖ SUB 8 neerzet. Als je hem bijvoorbeeld in een hoek zet, krijg je nog wat extra bas, zonder de subwoofer extra te belasten. Een subwoofer die in een hoek staat, levert namelijk nog meer geluidsdruk omdat het geluid akoestisch versterkt wordt door de wanden en de vloer. En omdat de baspoort naar beneden is gericht, kun je hem echt overal kwijt. Probeer het zelf maar en zet de subwoofer neer waar hij het beste klinkt.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Strakke en nauwkeurige bas
 • Mooie finish voor deze prijs
 • Compact ontwerp
 • Geschikt voor muziek en films
 • Gemakkelijk te plaatsen

Tegens

 • Er bestaan krachtigere alternatieven
 • Minder geschikt voor heel grote ruimtes

Accessoires voor de Argon Audio MALMÖ SUB 8

Technische specificaties

Frequentiebereik Hz (-3 dB)40 - 400
Versterker200 watt
Versterkervermogen (continue)100 watt
Formaat woofer8"
Scheidingsfrequenties40 - 120 Hz
Woofer-typeLong-stroke
Constructie behuizingBasreflex

Recensies


4.6
31 recensies
5
24
4
5
3
1
2
1
1
1

Aanbevolen producten