Skip to content
€ 649,00set
Wit
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Krachtig hifi-stereogeluid, muziekstreaming via Bluetooth, slim TV-geluid met HDMI en draaitafelingang. En dat zonder extra installatie!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio FENRIS A55 – compacte, veelzijdige en krachtige actieve luidspreker met Bluetooth, HDMI ARC voor TV-geluid, draaitafelingang en afstandsbediening

 • Heel dynamisch en krachtig hifi-geluid voor alle muziekstijlen
 • Eenvoudig TV-geluid via HDMI
 • Speciale ingang voor draaitafels
 • Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, computer enz.
 • Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel.

De FENRIS A55 is een relatief compacte, maar krachtige actieve vloerluidspreker uit de FENRIS-serie van Argon Audio. Met Bluetooth, een HDMI-aansluiting, een geavanceerde stereoversterker en twee krachtige 5,25” bas-/middenspeakers biedt hij een uitstekende geluidskwaliteit, functionaliteit en veel vermogen. Als je nog meer lage tonen en een nog betere basweergave wilt hebben, kun je hem altijd aanvullen met een subwoofer, bijvoorbeeld de compacte BASS10 mk2 van Argon Audio.

De luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten hoeft aan te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken. Achter de doek zit een mooi ontwerp met aluminium ringen.

De FENRIS A55 heeft een echt hifi-geluid dat je middenrif laat trillen. Als je kunt leven met een iets minder exclusieve finish dan die van de FORTE-serie, heb je met deze luidsprekers ongeveer hetzelfde geluid – maar voor een veel lagere prijs.

Voor muziekstreaming, TV-geluid en draaitafels

De unieke, digitale versterker van de FENRIS A55 is door Argon Audio zelf ontwikkeld. Deze versterker heeft vier aparte kanalen en is geoptimaliseerd om de basspeakers en tweeters onafhankelijk van elkaar aan te sturen. Hierdoor krijg je een ongekend goed, helder en dynamisch geluid – zeker voor deze prijsklasse.

Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening, met automatisch aan-/uitzetten.

De FENRIS A55 heeft een geïntegreerde RIAA-/phonovoorversterker, zodat je er heel eenvoudig een draaitafel op kunt aansluiten. En met Bluetooth kun je al je favoriete muziek streamen vanaf een smartphone, tablet of computer. Deze luidspreker vervangt moeiteloos een hele installatie!

De Argon Audio FENRIS A55 is verkrijgbaar in verschillende finishes. Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel. Langere luidsprekerkabel apart verkrijgbaar.

Argon Audio FENRIS A55 – doordachte en veelzijdige aansluitingen

Naast Bluetooth is de FENRIS A55 ook voorzien van analoge en digitale ingangen, zodat je deze luidsprekers kunt gebruiken voor alle muziekbronnen. Met twee digitale ingangen, HDMI/ARC en optisch, kun je bijvoorbeeld een TV en muziekstreamer digitaal aansluiten, en dan houd je nog twee analoge ingangen over. Zo krijg je de functionaliteit van een complete installatie, maar dan zonder complete installatie! En als je wilt, kun je de muziekstreamer zelfs opbergen en de muziek aansturen met je telefoon.

En bovendien heeft de FENRIS A55 ook een speciale draaitafelingang (MM), zodat je heel snel en eenvoudig een gewone draaitafel kunt aansluiten zonder te hoeven investeren in een aparte RIAA-/phonovoorversterker. Als jij ook gek bent op het authentieke geluid van vinyl, is dat natuurlijk een geweldige feature.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Heel dynamisch en krachtig hifi-geluid voor alle muziekstijlen
 • Eenvoudig en heel goed TV-geluid via HDMI/ARC
 • Speciale ingang voor draaitafels (MM)
 • Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, computer enz.
 • Analoge en digitale audio-ingangen (optisch/RCA)
 • Pre-out, bijvoorbeeld voor subwoofer
 • Automatische in- en uitschakelfunctie op alle ingangen, incl. Bluetooth*
 • Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel.

Tegens

 • Geen uitgang voor koptelefoon
 • Geen audio-in via USB
 • Geen Bluetooth aptX
 • De linker- en rechterluidspreker moeten onderling met een kabel worden verbonden

Reviews

Video's over de Argon Audio FENRIS A55

Accessoires voor de Argon Audio FENRIS A55

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)38-22.000 Hz
Versterker50 watt
D/A-conversie audio24-bit / 48kHz
Formaat tweeter0,75"
Formaat woofer5.25"
Luidspreker-typeActieve HiFi luidspreker

Recensies


4.8
25 recensies
5
21
4
4
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten